Bouwhuysch traineeship

Bouwhuysch traineeship

Op maat gemaakt traineeship

Zelfs met een ingenieursdiploma op zak, kan het zomaar zijn dat je nog steeds geen duidelijke loopbaan voor je klaar ziet liggen. Gewoon, omdat je simpelweg nog niet precies weet wat je wil. Het traineeship is een soort heiligdom onder de afgestudeerden. Je weet in grote lijnen wat je wilt maar vindt het spannend om dat te gieten in een startersfunctie.

Samen met ons bepaal jij hoe jouw traineeship er uit komt te zien. Elk traject wordt op maat gemaakt aan de hand van de huidige marktontwikkelingen, je wensen en je persoonlijkheid. Waar de één zich meer ontwikkelt op 't gebied van assertiviteit of weerbaarheid, focust een andere trainee misschien op contract- en procesmanagement. Het is maar net waar jouw behoefte ligt.  

Groeien in je vak maar ook als persoon?

Een specialistische technische opleiding is belangrijk, maar veel ingenieurs hebben baat bij onze trainingen in de soft skills: hoe speel je het spel op de werkvloer? Michel Pieters, medeoprichter van Bouwhuysch, is de persoonlijke coach van trainees. Met het model Insights brengt hij precies in kaart waar je krachten liggen en hoe je de krachten van anderen herkent. Zodat jij na dit traineeship precies weet welke kant je carrière op gaat.

Even sparren bouwhuysch traineeship functies?

Kom iets nieuws te weten over de markt. Wij weten al van vacatures voordat ze online staan.

Bel mij terug

Voornaam

2 vacatures

  • BIM Modelleur

    Als BIM-modelleur ben jij de specialist die zich richt op het bouwen en uitbreiden van het informatiemodel binnen het BIM-proces. Je gaat aan de slag met het opzetten van een model dat is...

    lees verder

  • BIM Modelleur

    Als bim modelleur ben jij dé specialist in het bouwen en uitbreiden van het informatiemodel binnen het bim-proces. Je gaat je bezighouden met het opzetten van een model dat is samengesteld uit...

    lees verder

Even sparren over onze traineeship functies en civiele techniek?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam
The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user