Wat ons onderscheidt van andere bureaus? We zijn eerlijk en oprecht, als we niks voor je kunnen betekenen zeggen we dat gewoon. We willen mensen adviseren en zijn eerlijk.

interview - Alex Toes - Adviseur civiele techniek bouwhuysch

Alex Toes

Werkt als adviseur Civiele techniek bij bouwhuysch

Bezweet betreedt Alex het pand. De bidon in zijn hand verraadt dat hij net gesport heeft. “Ik ben vandaag begonnen,” zegt hij wanneer ernaar gevraagd wordt. Het korfbalseizoen is gisteren glansrijk afgesloten met een 10 – 18 overwinning. Maar op deze manier probeert Alex de komende drie maanden fit te blijven. De geboren Eindhovenaar uit Dronten heeft de studie civiele techniek afgerond en daarnaast ruim 10 jaar horeca ervaring. Nu werkt hij als adviseur bij bouwhuysch.

Actief in zijn opgebouwde netwerk én is hij verantwoordelijk dat alle processen binnen de organisatie klakkeloos verlopen. ‘Ik zorg er samen met Mark voor dat de tent draait,’ aldus Alex. Tijdens zijn jaren in de horeca heeft hij vaardigheden opgedaan die vandaag de dag zijn vruchten afwerpen, zoals zijn sociale- en commerciële vaardigheden. Dat Alex goed is met mensen blijkt wel uit het feit dat hij trainer is van de Senioren 3 en volgend jaar de A1 onder handen gaat nemen.

‘Hoe ik bij bouwhuysch terecht ben gekomen? Na mijn studie vroeg ik mijzelf af wat ik eigenlijk echt wilde. Ik solliciteerde op de functie van intercedent bij een uitzendbureau maar dat werd uiteindelijk niets. Hierdoor raakte ik wel enthousiast voor zo’n soortgelijke functie. Kort daarna nam Kees contact met mij op en vanaf toen ging het allemaal erg snel. Wat ik het mooiste vind aan het werk?

Het contact met mensen maar toch bezig zijn met dat waarvoor ik geleerd heb: civiele techniek. Dat Alex civiele techniek door zijn aderen heeft stromen blijkt wel uit het feit dat hij ruim 30 minuten gepassioneerd over wegen, rotondes en bruggen heeft zitten praten. Op de vraag wat zijn favoriete civiele bouwwerk is, antwoordt hij zonder lang na denken met ‘de Milaubrug, in Frankrijk’.

We zijn eerlijk en oprecht, als we niks voor je kunnen betekenen zeggen we dat gewoon.

‘Wat ons onderscheidt van andere consultancybureaus? We zijn eerlijk en oprecht, als we niks voor je kunnen betekenen zeggen we dat gewoon. We willen mensen adviseren en zijn eerlijk. Zo wilde een jonge gozer actief zijn in een uitvoerende rol maar hij was behoorlijk introvert, niks mis mee. Maar toen hebben we wel gezegd dat hij daar niet gelukkig van zou worden. Dat een functie als projectorganisator beter voor hem zou zijn. Nu is hij gelukkig in wat hij doet! Het is hard werken om een sterk netwerk te bouwen en duurzame relaties te onderhouden maar wanneer klanten mij nu benaderen met de vraag of ik nog toevallig iemand ken voor die of die functie. Dan denk ik, ja ik ben goed bezig.’

Meer interviews

Johan Veldman - Projectleider Vobi

Tim Super - Wegontwerper Civil3D bij bouwhuysch

Danny Boerrigter - Procescoördinator bij Dura Vermeer

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam
The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user