Trainingen studenten civiele techniek

Trainingen voor studenten

Bouwhuysch biedt traineeships aan voor de student civiele techniek die meer uit zijn studietijd wil halen. Voor elke student wat wils. Daarom kan je bij Bouwhuysch naast onze traineeships ook terecht voor exclusieve trainingen en cursussen. Zo bieden wij het insights model aan, waarbij we studenten helpen met het ontvouwen van waardevolle persoonlijke inzichten. Ook steken we de knappe koppen regelmatig bij elkaar tijdens kennissessies en kan je bij ons binnenlopen voor het behalen een VCA persoonscertificering. Zo sta je nog 'es sterk in de markt. 

Persoonlijke Insights
’t kan zomaar zijn dat jij zonder dat je het doorhebt rondloopt met een veelgevraagde skill. Vinden wij zonde. Daarom kan je bij Bouwhuysch langskomen voor een Quick Scan. Dat betekent: gratis insights. Hierbij analyseren we niet alleen wie je bent en waar je nu staat, maar vooral ook waar je nog allemaal naar toe zou kunnen groeien. Een belangrijke tool voor je privéleven en je toekomstige carrière. Want niet alleen de civieltechnische wereld verandert: jijzelf ook. Wij kennen alle mogelijkheden. En die delen we graag.

Kennissessies
In onze gratis kennissessies ontwikkel je een nieuwe skill of werk je aan jouw expertise. De kennis komt rechtstreeks uit de praktijk, waar onze sprekers nog dagelijks – met of zonder bouwhelm – te vinden zijn. Zoals je van bouwhuysch gewend bent belichten we zowel de soft skills als technische aspecten van ons vak. Er valt niet alleen wat te leren van de sprekers, maar vooral ook van de gelijkgestemde luisteraars. Onder ’t genot van een drankje uiteraard. 

VCA persoonscertificering
Elke ingenieur moet vroeg of laat zijn VCA persoonscertificering halen. Toch handig als je 'm al op zak hebt. Bij bouwhuysch kan je een VCA-cursus aanvragen. De afkorting VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met dit certificaat toon je aan dat je veilig, gezond en milieuvriendelijk te werk gaat, en is te behalen na het volgen van een 1-daagse VCA-cursus. Hierop volgt een examen waarin je bewijst bekwaam te handelen in een mogelijk risicovolle omgeving. Vraag bij ons je examen aan, is zo gepiept. 

14 vacatures

 • Traineeship Dijkversterking

  Zit jij in de afstudeerfase van de studie Waterbouw, óf ben je net klaar en opzoek naar een toffe start van je carrière? Gaat jouw interesse het meest uit naar het versterken, onderhouden en beheren...

  lees verder

 • Traineeship beton- en waterbouw

  Zit jij in de afstudeerfase van de studie civiele techniek of technische bedrijfskunde, óf ben je net klaar en opzoek naar een toffe start van je carrière? Gaat jouw interesse het meest uit naar...

  lees verder

 • Traineeship Civiele Techniek

  Wordt jij enthousiast van het bouwen aan de toekomst? Weet jij al wat je wil, maar niet hoe je er moet komen of heb je nog geen idee? Daar helpen wij jou bij! Tijdens de traineeship Infra jij...

  lees verder

 • Traineeship assetmanagement

  Als Trainee assetmanagement zul jij de kennis die je hebt opgedaan in je opleiding praktiseren. Je werkt, denkt en ontwikkelt mee aan uitdagende opdrachten en oplossingen binnen de Nederlandse...

  lees verder

 • Traineeship beton- en waterbouw

  Jij hebt een passie voor de complexe wereld van de beton- en waterbouw? Jij wilt starten in de civiele techniek? De traineeship beton- en waterbouw biedt jouw de mogelijkheid om een kijkje te nemen...

  lees verder

 • Traineeship Projectcoördinatie

  Tijdens jouw traineeship Projectcoördinatie leer jij hoe het is om de spin in het web te zijn binnen het projectteam en draai jij mee met verschillende afdelingen. Jouw rol is om de juiste persoon te...

  lees verder

Toon alle vacatures

Wij sponsoren jou en je klasgenoten

bouwhuysch grijpt altijd de kans om weer een bezoekje te brengen aan de studenten civiele techniek. Zo zijn wij als sponsor regelmatig te zien bij de open dagen en bedrijvenmarkten - en borrels - van de TU Delft, Hogeschool van Amsterdam, Inholland en meer! Kan best dat je daar al eens met ons kennisgemaakt hebt. In dat geval weet je dat we heel wat uitjes organiseren. En die zijn waarschijnlijk nog toffer dan je denkt. Zo maakten vorig jaar zes studenten van de TU Delft kans op een dagje skydiven. Best lekker; even de boeken wegleggen en er op onze kosten tussenuit gaan.

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Excursies
Wij vinden dat elke student civiele techniek zich wel eens op een écht degelijke bouwplaats begeven moet hebben. Daarom nemen we je maar al te graag mee naar toffe bouwprojecten zoals Levvel Afsluitdijk en GelreGroen. Als hoofdsponsor van de Hogeschool van Amsterdam organiseren we deze excursies regelmatig voor de studenten civiele techniek. Trouwens, inmiddels een aantal jaren verder en we komen ook gewoon gezellig langs bij de studentenborrels om oude en nieuwe gezichten te zien. 

Voor de studenten van TU Delft staat een bijzondere reis op de planning. We zijn druk bezig met het verzorgen van een intercontinentale reis naar Zuid-Amerika voor de studenten civiele techniek! Daarnaast verzorgen we regelmatig 'In-house dagen', waar studenten een sneak peak krijgen van bedrijven in het toekomstige werkveld. 

Weetje: TU Delft heeft een studentenhuis in ons bouwhuysch-thema!

92%
van de HBO- en TU-starters vindt baan na inschrijving.

4
gezellige bbq's per jaar.

117
inschrijvingen de laatste 4 weken

Wel wat beters te doen dan eeuwig door vacatures traineeships civiele techniek scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. 

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user