Vacatures Betonbouw

Vacatures betonbouw bij Bouwhuysch

Hey, Bouwhuysch is de naam. Er gaat elke dag een ambitieus doel door ons hoofd: top ingenieurs matchen met de allerleukste projecten in het land. We zijn een beetje de Tinder van de civiele techniek, maar gaan wél voor lange-termijnrelaties. Wat betekent dit voor jou? Sta er niet van te kijken als je binnenkort gematcht wordt met misschien wel het leukste project waar je ooit aan hebt deelgenomen.

Gaan jouw vingers jeuken als je te lang stilstaat? Hebben wij ook. Je bent een ingenieur die wel wat uitdaging wilt, regelen we voor je. Zo'n goeie carrièreboost. Uit onze ervaring leerden we dat in welke fase van je carrière je ook zit, er is altijd wel iets bij te leren. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou eens te gaan zitten over onze vacatures betonbouw. Niets lekkerder dan zeker weten dat je de goede stap kiest. Voor jou een goed gevoel en voor ons. Zien wat we te bieden hebben? Neem 'es een kijkje in onze vacatures betonbouw.

 

4 vacatures

 • Contractmanager civiele betonbouw

  De contractmanager is een stevige gesprekspartner en het eerste aanspreekpunt voor de tendermanagers en projectmanagers op het gebied van contractuele aspecten. Jij vervult een cruciale rol in zowel...

  lees verder

 • Werkvoorbereider civiele betonbouw

  Als werkvoorbereider civiele betonbouw ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en voorbereiding van complexe projecten op technisch en procesmatig vlak. Dit kan in de realisatie van project of in...

  lees verder

 • Werkvoorbereider civiele betonbouw

  Als werkvoorbereider civiele betonbouw ben je verantwoordelijkheden voor zowel de voorbereidings- als de uitvoeringsfase. Je maakt planningen, je zorgt voor de leveringen van materialen en...

  lees verder

 • Projectcoördinator civiele betonbouw

  Als projectcoördinator civiele betonbouw bij deze regionale aannemer ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bewaken en bijsturen van civiele projecten. Jij rolt de werkmethode uit tijdens...

  lees verder

Folkert van Schagen - werkvoorbereider bij Van Hattum en Blankevoort

Kevin Sintenie - Werkvoorbereider bij KWS via bouwhuysch

Jaap de Groot - Projectmanager bij Sweco via bouwhuysch

Heeft je hart een sprongetje gemaakt bij één van onze vacatures betonbouw? Let us know!

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Onze projecten in de betonbouw

Als bevlogen ingenieur ben je misschien nog zoekende. Goed bezig! Of je weet al precies wat je wil. 't een of 't ander, ons sterke netwerk helpt je met het kiezen voor de meest waardevolle groeimogelijkheden. Door heel Nederland werken wij met grote aannemers als Boskalis en Ballast Nedam. Daarnaast gaan wij regelmatig in zee met regionale aannemers. Zo matchen we toffe projecten aan nog meer toffe ingenieurs. bouwhuysch heeft een flinke portie bouwprojecten op zak. Van die bouwprojecten waar je je stempel op kan drukken en écht verschil maakt.

Een voorbeeld? Project UtARK, in de markt gezet door ProRail, waarbij onze ingenieurs bij BAM spoorwerkzaamheden uitvoerden en mede hebben gezorgd voor een geluidscherm in Utrecht. Dit om de treingeluiden voor het achterliggende woongebied aanzienlijk te beperken. De oplevering van het geluidsscherm vond op 31 januari 2019 plaats. Over de samenwerking van dit project was veel lof gesproken, gelukkig zijn we dit wel gewend. Genoemde punten waren onder andere de heldere communicatie en de korte lijnen op de bouwplaats. 

Ook meewerken aan het succes van zo'n aanzienlijk project? Check out onze vacatures betonbouw en laat van je weten. 

 

Kom sparren over onze vacatures betonbouw

Wel wat beters te doen dan eeuwig door vacatures betonbouw scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. 

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user