Vacatures bouw

Ken je ons al? bouwhuysch, aangenaam. Dat ingenieurs goed op hun plek zitten is waar wij (desnoods) ’s nachts voor opstaan. We’re matchmakers. Op zak hebben wij heel wat kersverse vacatures voor aanzienlijke projecten in de civiele techniek en de bouw. Wij stoppen niet tot onze mensen verliefd zijn op hun nieuwe functie. Daarom komen we ook alleen met (nét die betere) projecten om, tja...verliefd op te worden.

Dit is bouwhuysch bouw. 

Wat bouwhuysch al 10 jaar voor de civiele ingenieur doet, regelt bouwhuysch bouw voor ingenieurs met een diploma Bouwkunde of Bouw- & Vastgoedmanagement in de achterzak. Onze sleutelwoorden: groeien, ontwikkelen en leren. Met deze grondslag krijgen we het voor elkaar om in ons landelijk netwerk bijna altijd de juiste kandidaat bij de juiste baan te plaatsen. Met onze blik in de toekomst vinden wij dat een baan moet leiden tot ontwikkeling, zodat ook toekomstige kansen worden benut. Onze opdrachtgevers maken voluit gebruik van onze gespecialiseerde kennis in de branche, ons ijzersterke netwerk en opleidingen. Al tien jaar in civiel. Vanaf vandaag ook in bouw.

Ben jij onze ingenieur? Reageer op een van de bouwvacatures of laat je contactgegevens bij ons achter. Want juist nu, in een tijd dat alles openligt, willen wij bouwen aan de toekomst van mensen en industrie.

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.

Naar vacature overzicht

Joeri Meliefste - Adviseur infra bij Sweco via bouwhuysch

Kjell Schippers - Procesmanager Dura Vermeer bouwhuysch

Folkert van Schagen - werkvoorbereider bij Van Hattum en Blankevoort

Meer bouwvacatures

Kom sparren over onze vacatures bouw

Wel wat beters te doen dan eeuwig door vacatures bouw scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. 

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user

Dit is bouwhuysch. civiel. bouw.