Eén club. Alle civiele techniek & bouwvacatures. bouwhuysch.

Filter 251 zoekresultaten

 • 1
 • 8
 • 1
 • 11
 • 4
 • 1
 • 30
 • 104
 • 7
 • 48
 • 2
 • 50
 • 1
 • 153
 • 100
 • 44
 • 87
 • 24
 • 22
 • 14
 • 89
 • 67
 • 78
 • 41
 • 30
 • 53
 • 46
 • 46
 • 2
 • 23
 • 34
 • 6
 • 23
 • 25
 • 15
 • 29
 • 5
 • 26
 • 9
 • 6
 • 0
 • 0
 • 37
 • 65
 • 28
 • 20
 • 38
 • 40
 • 14
 • 10
 • 13
 • 32
 • 4
 • 13
 • 0
 • 1
 • 4
 • 29
 • 20
 • 9
 • 3
 • 8
 • 4
 • 4
 • 2
 • 2
 • 21
 • 2
 • 4
 • 6
 • 7
 • 4
 • 0
 • 0
 • 0
 • 2
 • 11
 • 8
 • 1
 • 0
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 5
 • 5
 • 0
 • 10
 • 0
 • 0
 • 3
 • 0

251 vacatures

 • Calculator / Werkvoorbereider GWW

  Als Calculator / Werkvoorbereider GWW ben je verantwoordelijk voor het maken van kostprijsbegrotingen binnen de gestelde termijn. De variërende grootte van werken zorgen ervoor dat je meerder...

  lees verder

 • Calculator Beton- en Waterbouw

  Voor de regio Noord & Oost Nederland zijn wij voor een van onze opdrachtgevers op zoek naar een Calculator Beton- en Waterbouw. Als Calculator bepaal jij samen met het team de kostprijs van projecten...

  lees verder

 • Calculator Wegen

  Getallenkoning gezocht! Voor een toonaangevende GWW aannemer zijn wij per direct opzoek naar een Calculator Wegen. Jij weet samen met het team kansen te signaleren, bepaalt de aanpak en risico’s van...

  lees verder

 • Starters / Trainee Civiele Techniek - landelijk

  Wat was je antwoord op de vraag ‘Wat wil je later worden’? Projectmanager wegenbouw? Tendermanager integrale civiele projecten? Waarschijnlijk niet zoiets specifieks, hè. En het kan zomaar dat je –...

  lees verder

 • Ervaren ontwerper | Civil3D modelleur

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Ervaren ontwerper | Civil3D modelleur

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Junior Calculator Constructieve Waterbouw

  Aanstormend rekentalent gezocht! In de regio Dordrecht zijn wij opzoek naar een ambitieuze junior calculator in de constructieve waterbouw. Jij gaat samen met je team kostprijzen bepalen, maakt...

  lees verder

 • Junior Constructeur Funderingswerken

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Junior Geotechnisch Constructeur

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Maatvoerder Infra - Oost Nederland

  Als Maatvoerder ben je zeer zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten. Jij bent in staat om vanuit een 3d uitzet metingen te verrichten en de verworven meetdata efficiënt en...

  lees verder

Vorige pagina PAGINA 1 / 26 Volgende pagina

Jaap de Groot - Projectmanager bij Sweco via bouwhuysch

Kevin Sintenie - Werkvoorbereider bij KWS via bouwhuysch

Kjell Schippers - Procesmanager Dura Vermeer bouwhuysch

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Wie zijn wij?

Hey, wij zijn bouwhuysch. Welkom, leuk dat je ons gevonden hebt. Wij hebben vacatures in de civiele techniek voor jou. Even voorstellen: wij zijn hét wervings-, selectie- én projectconsultancybureau voor de civiele techniek en bouw. Niet alleen de in Nederland snelst groeiende, maar ook de gezelligste. Ten minste, dat vinden onze mensen.

In 2010 begonnen we vanuit ‘t idee dat werving en selectie in onze branche niet alleen beter kon, maar toch vooral ook beter moest. Een idee waarin mensen geen geldmachines zijn, maar juist de fundering van het project. Met meer aandacht voor carrière en persoonlijke ontwikkeling. Het antwoord: bouwhuysch. 

Dit zijn wij. Eén club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. 

Wie ben jij?

Nu ken je ons een beetje, maar wij zijn vooral erg benieuwd naar jou. Hoe kunnen wij onze vacatures in de civiele techniek inzetten om je carrière niet alleen te boosten maar juist op de lange termijn te verzekeren? Als ingenieur in de civiele techniek wil je een ijzersterke loopbaan, dat vinden wij heel logisch. Wie bij ons langs komt, krijgt naast een goede kop koffie de aandacht en expertise die nodig is om direct aan de slag te kunnen in de civiele techniek of bouw. Wat ‘t ook mag zijn, wij matchen altijd de juiste ingenieur aan de juiste vacatures. Nog niet alle benodigde vaardigheden? No problem. bouwhuysch leidt je op in zowel technische als soft skills. Niet alleen voor de civiele -en bouwprojecten van vandaag, maar vooral ook voor de toekomst.

Vacatures Civiele Techniek 

Kom sparren over onze vacatures civiele techniek & bouw 

Wel wat beters te doen dan eeuwig door onze vacatures civiele techniek of bouwkunde scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. Wij helpen je verder met onze vacatures in de civiele techniek of bouw.

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user