Eén club. Alle civiele techniek & bouwvacatures. bouwhuysch.

Filter 260 zoekresultaten

 • 1
 • 8
 • 1
 • 11
 • 4
 • 1
 • 30
 • 110
 • 7
 • 52
 • 2
 • 52
 • 1
 • 154
 • 100
 • 44
 • 87
 • 24
 • 30
 • 15
 • 89
 • 67
 • 78
 • 41
 • 30
 • 53
 • 46
 • 46
 • 2
 • 23
 • 34
 • 6
 • 24
 • 25
 • 15
 • 29
 • 5
 • 27
 • 9
 • 6
 • 0
 • 0
 • 38
 • 66
 • 28
 • 20
 • 38
 • 40
 • 14
 • 10
 • 13
 • 32
 • 4
 • 13
 • 0
 • 1
 • 4
 • 29
 • 20
 • 9
 • 3
 • 8
 • 4
 • 4
 • 2
 • 2
 • 21
 • 2
 • 4
 • 6
 • 7
 • 4
 • 0
 • 0
 • 0
 • 2
 • 11
 • 8
 • 1
 • 0
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 5
 • 5
 • 0
 • 10
 • 0
 • 0
 • 3
 • 0

260 vacatures

 • Werkvoorbereider Infra

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Uitvoerder Asfalt / GWW

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Constructeur Civiele Techniek

  Als Constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken en onderbouwen van ontwerpen en ontwerpkeuzes waarbij je gebruik maakt van vooral 3D-rekenprogrammatuur. Je kunt de vertaalslag maken tussen de...

  lees verder

 • Systems engineer

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Werkvoorbereider Renovatie Afsluitdijk

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Uitvoerder Renovatie Afsluitdijk

  Éen club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Ontwerper Renovatie Afsluitdijk

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Uitvoerder GWW

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Team Manager Rioolservice

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Uitvoerder Rioolrenovatie

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

Jaap de Groot - Projectmanager bij Sweco via bouwhuysch

Kevin Sintenie - Werkvoorbereider bij KWS via bouwhuysch

Kjell Schippers - Procesmanager Dura Vermeer bouwhuysch

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Wie zijn wij?

Hey, wij zijn bouwhuysch. Welkom, leuk dat je ons gevonden hebt. Wij hebben vacatures in de civiele techniek voor jou. Even voorstellen: wij zijn hét wervings-, selectie- én projectconsultancybureau voor de civiele techniek en bouw. Niet alleen de in Nederland snelst groeiende, maar ook de gezelligste. Ten minste, dat vinden onze mensen.

In 2010 begonnen we vanuit ‘t idee dat werving en selectie in onze branche niet alleen beter kon, maar toch vooral ook beter moest. Een idee waarin mensen geen geldmachines zijn, maar juist de fundering van het project. Met meer aandacht voor carrière en persoonlijke ontwikkeling. Het antwoord: bouwhuysch. 

Dit zijn wij. Eén club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. 

Wie ben jij?

Nu ken je ons een beetje, maar wij zijn vooral erg benieuwd naar jou. Hoe kunnen wij onze vacatures in de civiele techniek inzetten om je carrière niet alleen te boosten maar juist op de lange termijn te verzekeren? Als ingenieur in de civiele techniek wil je een ijzersterke loopbaan, dat vinden wij heel logisch. Wie bij ons langs komt, krijgt naast een goede kop koffie de aandacht en expertise die nodig is om direct aan de slag te kunnen in de civiele techniek of bouw. Wat ‘t ook mag zijn, wij matchen altijd de juiste ingenieur aan de juiste vacatures. Nog niet alle benodigde vaardigheden? No problem. bouwhuysch leidt je op in zowel technische als soft skills. Niet alleen voor de civiele -en bouwprojecten van vandaag, maar vooral ook voor de toekomst.

Vacatures Civiele Techniek 

Kom sparren over onze vacatures civiele techniek & bouw 

Wel wat beters te doen dan eeuwig door onze vacatures civiele techniek of bouwkunde scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. Wij helpen je verder met onze vacatures in de civiele techniek of bouw.

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user