Veel van onze vacatures zijn exclusief en éénmalig. Loop je functie niet mis en laat ons weten dat je interesse hebt.

Filter 246 zoekresultaten

 • 3
 • 23
 • 7
 • 28
 • 7
 • 6
 • 52
 • 79
 • 19
 • 73
 • 6
 • 71
 • 1
 • 206
 • 73
 • 43
 • 113
 • 7
 • 0
 • 75
 • 65
 • 93
 • 37
 • 29
 • 42
 • 38
 • 53
 • 2
 • 18
 • 39
 • 6
 • 34
 • 31
 • 1
 • 33
 • 2
 • 29
 • 5
 • 1
 • 0
 • 0
 • 30
 • 69
 • 39
 • 16
 • 47
 • 39
 • 24
 • 17
 • 13
 • 37
 • 13
 • 24
 • 0
 • 2
 • 12
 • 26
 • 17
 • 8
 • 9
 • 10
 • 14
 • 3
 • 3
 • 6
 • 16
 • 5
 • 10
 • 18
 • 9
 • 11
 • 2
 • 3
 • 0
 • 14
 • 1
 • 12
 • 2
 • 1
 • 2
 • 10
 • 5
 • 8
 • 2
 • 5
 • 0
 • 7
 • 0
 • 0
 • 1
 • 1

246 vacatures

 • Calculator Beton- en waterbouw Breda

  Je bent sparringpartner van het management bij het beoordelen van kansen; Bent eindverantwoordelijk voor het vaststellen van de aanbiedingsprijzen; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van...

  lees verder

 • Civieltechnisch tekenaar

  De Civieltechnisch Tekenaar heeft het ruimtelijk inzicht en gevoel voor detail. Je werkt nauw samen met ontwerpers en de bestekschrijvers. Jij zorgt er voor dat de technische oplossingen goed op...

  lees verder

 • Uitvoerder wegen Amsterdam

  Als uitvoerder wegen Amsterdam vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie infraprojecten te realiseren in en rondom Amsterdam. De varierende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms...

  lees verder

 • Kostprijsdeskundige bij grote civiele aannemer

  Als Kostprijsdeskundige stel je pittige kostprijsbegrotingen op, je geeft advies op prijstechnisch gebied. Projectmatig bereid je tenders voor, coördineert deze en wikkelt ze af. Je maakt meer- of...

  lees verder

 • Waterbouwkundig tekenaar - Twente

  In de functie van waterbouwkundig tekenaar lever je een bijdrage aan het ontwerp van waterbouwkundige werken zoals het aanbrengen van houten of stalen damwanden, het realiseren van een complete kade,...

  lees verder

 • Calculator civiel infra - Flevoland

  Als calculator civiel infra Flevoland heb je kennis van besteksystematieken en uitvoeringstechnieken en ben je verantwoordelijk voor het calculeren van RAW bestekken en UAV-gc contracten. Het bestek...

  lees verder

 • Sterke uitvoerder Asfalt / GWW

  Als uitvoerder in de asfalt ben je het middelpunt rondom de asfaltverwerking. Op diverse locaties in voornamelijk het oosten van het land ben jij als de uitvoerder aanwezig en geeft leiding aan je...

  lees verder

 • Civiele constructeur beton / staal

  Als civiele constucteur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van diverse constructies op het gebied van beton- en staalbouw. Samen met een aantal constructeurs zorg je voor dat al...

  lees verder

 • Werkvoorbereider Civiele Techniek omgeving Zaandam

  Als werkvoorbereider Civiele Techniek houd je je niet alleen bezig met het voorbereiden en plannen van de werkzaamheden, maar verzorgt ook de begeleiding tijdens de realisatiefase. Je bent van alles...

  lees verder

 • Ontwerper infrastructuur (MX / Civil3D)

  Als ontwerper (MX / Civil3D) maakt (detail)ontwerpen, bepaal je dimensies en hoeveelheden van (onderdelen van) het ontwerp en werk je deze uit tot een uitvoerbaar product. Dit doe je binnen het eigen...

  lees verder

Niet gevonden wat je zoekt?

Niet alle aanvragen staan online en soms is maatwerk nodig. Schrijf je in voor een kennismaking op kantoor. Wij denken graag met je mee!

Bel mij terug

Voornaam
The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user