Eén club. Alle civiele techniek & bouwvacatures. bouwhuysch.

Filter 225 zoekresultaten

 • 1
 • 6
 • 1
 • 12
 • 10
 • 1
 • 36
 • 81
 • 7
 • 40
 • 2
 • 46
 • 1
 • 160
 • 95
 • 43
 • 93
 • 22
 • 4
 • 88
 • 65
 • 79
 • 40
 • 27
 • 53
 • 47
 • 48
 • 2
 • 22
 • 34
 • 5
 • 25
 • 26
 • 15
 • 29
 • 5
 • 24
 • 10
 • 3
 • 0
 • 0
 • 36
 • 62
 • 30
 • 22
 • 37
 • 37
 • 15
 • 11
 • 12
 • 29
 • 5
 • 15
 • 0
 • 1
 • 5
 • 33
 • 24
 • 9
 • 4
 • 8
 • 5
 • 4
 • 2
 • 2
 • 22
 • 3
 • 4
 • 6
 • 7
 • 4
 • 0
 • 0
 • 0
 • 2
 • 9
 • 8
 • 1
 • 0
 • 2
 • 5
 • 4
 • 2
 • 6
 • 5
 • 0
 • 9
 • 0
 • 0
 • 3
 • 0

225 vacatures

 • Civiele starters voor 2-jarig Traineeship

  Als recent afgestudeerde Civiele starter wil jij je ontplooien tot een ware alleskunner. Tijdens de Traineeship Civiele Starters werk je in nauw verband samen met projectleiders, ontwerpers en...

  lees verder

 • Werkvoorbereider bij ingenieursbureau

  Als Werkvoorbereider houd jij je bezig met uitdagende civiel- en cultuurtechnische ontwerpvraagstukken. Jij weet wat nodig is om een idee zo efficiënt mogelijk tot leven te brengen, en kan dit...

  lees verder

 • Werkvoorbereider bij ingenieursbureau

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • ontwerper / bestekschriijver

  Als Bestekschrijver / Tekenaar werk jij op een zeer ambitieus ingenieursbureau en ben jij dagelijks bezig met het ontwerpen van infrastructurele projecten en het opstellen van bestekken op...

  lees verder

 • Ontwerper Civil3D / MX

  Als sterke ontwerper Civil 3D ben jij een meester in het omzetten van innovatieve ideeën naar realistische werken. Civiele projecten zijn vaak gezichtsbepalend in de openbare ruimte, en een...

  lees verder

 • Constructeur civele techniek

  Als civiele constucteur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van diverse civieltechnische constructies en waterbouwkundige projecten. Samen met een aantal constructeurs zorg je...

  lees verder

 • Projectleider Infra

  Je geeft leiding aan het projectteam en je bent eindverantwoordelijk voor de contractstukken. Je werkt nauw samen met projectmanagers, tekenaars en werkvoorbereiders. Je werkt aan diverse projecten...

  lees verder

 • Uitvoerder Asfalt / GWW

  Één club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de...

  lees verder

 • Projectleider | GP Groot infra *

  Als projectleider bij GP groot infra richt je je zowel op het project, het team en de klant. Je werkt nauw samen met calculatoren, tekenaars en werkvoorbereiders. Je bent ondernemend en commericieel...

  lees verder

 • Exclusief 2-jarig management | GP Groot *

  In het eerste jaar van ons Management Traineeship werk je aan een projectopdracht vanuit onze ondernemingsplannen, die aansluit bij jouw kwaliteiten én ontwikkelpunten. Hiermee krijg je de kans om...

  lees verder

Jaap de Groot - Projectmanager bij Sweco via bouwhuysch

Kevin Sintenie - Werkvoorbereider bij KWS via bouwhuysch

Kjell Schippers - Procesmanager Dura Vermeer bouwhuysch

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Wie zijn wij?

Hey, wij zijn bouwhuysch. Welkom, leuk dat je ons gevonden hebt. Wij hebben vacatures in de civiele techniek voor jou. Even voorstellen: wij zijn hét wervings-, selectie- én projectconsultancybureau voor de civiele techniek. Niet alleen de in Nederland snelst groeiende, maar ook de gezelligste. Ten minste, dat vinden onze mensen.

In 2010 begonnen we vanuit ‘t idee dat werving en selectie in onze branche niet alleen beter kon, maar toch vooral ook beter moest. Een idee waarin mensen geen geldmachines zijn, maar juist de fundering van het project. Met meer aandacht voor carrière en persoonlijke ontwikkeling. Het antwoord: bouwhuysch. 

Dit zijn wij. Eén club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. 

Wie ben jij?

Nu ken je ons een beetje, maar wij zijn vooral erg benieuwd naar jou. Hoe kunnen wij onze vacatures in de civiele techniek inzetten om je carrière niet alleen te boosten maar juist op de lange termijn te verzekeren? Als ingenieur in de civiele techniek wil je een ijzersterke loopbaan, dat vinden wij heel logisch. Wie bij ons langs komt, krijgt naast een goede kop koffie de aandacht en expertise die nodig is om direct aan de slag te kunnen in de civiele techniek. Wat ‘t ook mag zijn, wij matchen altijd de juiste ingenieur aan de juiste vacatures. Nog niet alle benodigde vaardigheden? No problem. bouwhuysch leidt je op in zowel technische als soft skills. Niet alleen voor de civiele techniek van vandaag, maar vooral ook de toekomst.

Vacatures Civiele Techniek 

Kom sparren over onze vacatures civiele techniek & bouw 

Wel wat beters te doen dan eeuwig door vacatures civiele techniek scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. Wij helpen je verder met onze vacatures in de civiele techniek.

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user