Over ons

Over bouwhuysch

Wij zijn bouwhuysch. Het wervings-, selectie- én projectconsultancybureau voor de civiele techniek. In 2010 begonnen we vanuit ‘t idee dat werving en selectie in onze branche niet alleen beter kon, maar toch vooral ook beter moest. Een idee waarin mensen geen geldmachines zijn, maar juist de fundering van het project. Waarin er meer aandacht is voor carrière en persoonlijke ontwikkeling. Waarin we bouwen aan de toekomst van onze branche. Het antwoord: bouwhuysch.

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Bouwen aan de lange termijn

bouwhuysch levert elke dag een club fantastische ingenieurs aan de beste bedrijven in wegen, water en beton. Daarbij houden we niet zo van kortetermijndenken – bouwhuysch zet in op loopbanen. Ingenieurs werken onder één contract bij alle toonaangevende aannemers, ingenieursbureaus en overheidsinstanties van Nederland. Waar we met trainees en starters de koers van hun carrière bepalen, daar helpen we ervaren ingenieurs aan hun nieuwe uitdaging. Wat ‘t ook mag zijn, wij verbinden altijd de juiste ingenieur aan het juiste project. Heeft iemand nog niet alle benodigde vaardigheden? Geen probleem. Dan leidt bouwhuysch ingenieurs op in zowel technische kennis als soft skills. Om zo onze industrie niet alleen vandaag van de juiste experts te voorzien. Maar vooral ook in de toekomst.

Een club. Oneindige mogelijkheden. bouwhuysch.

De feiten

  • 100 ingenieurs in dienst. Plus 50 zzp'ers
  • Vestigingen in Dordrecht & Amsterdam
  • Derde vestiging opent eind 2019 in Den Bosch
  • 0 langdurig zieke medewerkers
The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user