Over ons

Over bouwhuysch

Wij zijn bouwhuysch, hét projectconsultancybureau voor de civiele techniek. Niet alleen de snelst groeiende, maar ook het gezelligste ingenieurs en adviesbureau in Nederland. Ten minste, dat vinden onze collega's.

In 2014 begonnen we vanuit ‘t idee dat projectconsultancy in de civiele techniek niet alleen beter kon, maar vooral ook beter moest. Een idee waarbij de mens centraal staat en juist de fundering van het project zijn. Met meer persoonlijke aandacht voor carrière en ontwikkeling. Door middel van kennissessies, interactie, coaching en technische trainingen.

Wij koppelen elke dag fantastische ingenieurs aan de beste projecten in wegen, water en beton. Daarbij houden we niet zo van kortetermijndenken - bouwhuysch zet in op loopbanen en op een lange termijn samenwerking. Onze ingenieurs werken bij alle toonaangevende aannemers, ingenieursbureaus en overheidsinstanties van Nederland en op zowel grote als kleine projecten. Waar we met trainees en starters de blauwdruk van hun carrière bepalen, daar koppelen we ervaren ingenieurs aan hun nieuwe uitdaging. Wat ‘t ook mag zijn, wij hebben altijd het juiste project voor de juiste ingenieur.

Heeft iemand nog niet alle benodigde vaardigheden? Geen probleem. Dan leidt bouwhuysch ingenieurs op in zowel technische kennis als soft skills. Om zo onze industrie niet alleen vandaag van de juiste experts te voorzien. Maar vooral ook in de toekomst.

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Bouwen aan de lange termijn

bouwhuysch levert elke dag een club fantastische ingenieurs aan de beste bedrijven in wegen, water en beton. Daarbij houden we niet zo van kortetermijndenken – bouwhuysch zet in op loopbanen. Ingenieurs werken onder één contract bij alle toonaangevende aannemers, ingenieursbureaus en overheidsinstanties van Nederland. Waar we met trainees en starters de koers van hun carrière bepalen, daar helpen we ervaren ingenieurs aan hun nieuwe uitdaging. Wat ‘t ook mag zijn, wij verbinden altijd de juiste ingenieur aan het juiste project. Heeft iemand nog niet alle benodigde vaardigheden? Geen probleem. Dan leidt bouwhuysch ingenieurs op in zowel technische kennis als soft skills. Om zo onze industrie niet alleen vandaag van de juiste experts te voorzien. Maar vooral ook in de toekomst.

Een club. Oneindige mogelijkheden. bouwhuysch.

De feiten

  • 60 ingenieurs in dienst. Plus 110 zzp'ers
  • Gevestigd in Amsterdam
  • 0 langdurig zieke medewerkers
The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user