Vacatures GWW

Wie bouwhuysch al een beetje kent, weet dat wij samen met elk van onze mensen een persoonlijk uitgestippeld plan trekken. Dat moet ook wel, met meer dan 100 top ingenieurs onder onze vleugel. Wij zijn er voor de ingenieurs die weten wat ze willen, en natuurlijk voor hen die met ons willen sparren over de volgende stap. bouwhuysch brengt jou net die éne vacature GWW die de andere partij nou nét niet heeft.

Als uitvoerder aan de slag, relaxed in jouw regio? Is zo geregeld! Misschien heb je je zinnen wel gezet op die ene functie als directeur, wij snappen jou ambities. En als je toe bent aan echt iets anders, wat dan? Wij werken met vaste contracten, zo werk je met zekerheid aan nieuwe impulsen voor je carrière, met beide benen op de grond. 

Uitvoerder GWW regio Veluwe

Daar sta je dan ineens, in de prachtige Veluwe! Neem deel aan de mooiste bouwprojecten van Nederland. Zie onze vacatures GWW.

8 vacatures

 • Werkvoorbereider gww

  Jij als werkvoorbereider gww bent in dit groeiende ingenieursbureau verantwoordelijk voor het opstellen van raw-bestekken, vraagspecificaties en andere contractstukken. Je maakt kostberamingen op...

  lees verder

 • Werkvoorbereider gww

  Heb je net je technische studie afgerond en wil je aan de slag bij een mooie werkgever? Dan is dit jouw unieke kans om aan de slag te gaan bij bouwhuysch en je loopbaan een goede start te geven in de...

  lees verder

 • Junior werkvoorbereider gww

  Als junior werkvoorbereider gww in de regio Utrecht ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van planningen op organisatorisch en technisch vlak. Daarnaast bewaak jij de voortgang van deze...

  lees verder

 • Uitvoerder asfalt / gww

  Als uitvoerder asfalt / gww ben je het middelpunt rondom de asfaltverwerking. Op diverse locaties in voornamelijk het Westen van het land, omgeving Amsterdam, ben jij als uitvoerder aanwezig en geeft...

  lees verder

 • Startende uitvoerder gww

  Als startende uitvoerder gww vind je het fantastisch om met een gedreven team een mooi project te realiseren in de omgeving Hilversum. Het team waarin je werkt, wordt per project ingedeeld. De...

  lees verder

 • Startende werkvoorbereider gww

  Als startende werkvoorbereider gww vind jij het fantastisch om met een gedreven team uitdagende gww projecten voor te bereiden. Van werkzaamheden rond Nederlands grootste snelwegen tot...

  lees verder

 • Uitvoerder gww

  Als uitvoerder gww ben je het middelpunt rondom de asfaltverwerking. Op diverse projecten ben jij als uitvoerder aanwezig en geeft leiding aan je team. Je bent een geboren leider en weet van...

  lees verder

 • Werkvoorbereider / ontwerper gww ingenieursbureau

  Voor een relatie is bouwhuysch op zoek naar een creatief persoon voor de functie werkvoorbereider / ontwerper gww ingenieursbureau. Een persoon met affiniteit voor het inrichten van de buiten ruimte...

  lees verder

Kjell Schippers - Procesmanager Dura Vermeer bouwhuysch

Johnny Draaijer - Tekenaar/ontwerper infra bij Sweco

Kevin Sintenie - Werkvoorbereider bij KWS via bouwhuysch

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Opdrachten die écht bij jou passen. 

Ja, je kan zeker genoegen nemen met dat matige project waar je jezelf niet echt uitdaagt. Velen doen dit jaren, totdat ze uitbranden. Heel eerlijk: dat is niet zo onze stijl. Wij hebben dan ook 0 langdurig zieke medewerkers. Hoe kan dit? We leggen het je graag uit. Een mens is namelijk nooit uitgegroeid, jouw ontwikkeling is onze topprioriteit. En die groeikansen? Op de werkvloer.

Ben je niet lekker op je plek, dan zoeken we samen verder in de vacatures GWW totdat het goed voelt. De projecten waar je deel uit maakt halen het beste uit jou en dagen je uit om misschien wel je grenzen te verleggen. Of je eindelijk écht comfortabel voelen in je werk. En als je huidige project is afgerond, dan weten wij precies ’t project te vinden waar jij je verder kan ontwikkelen. Simpel als dat.

Wij zijn bouwhuysch. Maak kennis met ons. Onze vacatures GWW.

Wedden

Wij durven te wedden dat we voor jou een geweldig aansluitende vacature in de GWW hebben. Waarom zo zeker van onze zaak, vraag je je misschien af? Nou, wij rusten niet tot elk van onze ingenieurs krijgt wat 'ie wil. We nemen je persoonlijk mee door je toekomstige loopbaan, zodat jij weet waar je aan toe bent. Dat voelt goed.

Verschillende GWW vacatures

Zoals hierboven al vermeld, kun je als je één van de meerdere vacatures infra vervult, in de grond-, weg-, en/of waterbouw aan de slag. In deze verschillende takken van de civiele techniek heb je ook nog eens de keuze uit diverse functies. De werkzaamheden in deze sector zijn dan ook ontzettend divers. Je kunt onder andere aan de slag als calculator, werkvoorbereider, uitvoerder of zelfs projectleider. Kies jij voor het vervullen van de vacature uitvoerder bouw of ga je toch liever aan de slag als werkvoorbereider? Bij Bouwhuysch kun je diverse vacatures vinden die bij jouw wensen aansluiten.

Wat maakt deze sector zo interessant?

Werken in de grond-, weg-, en waterbouw is niet voor iedereen weggelegd. Als je een GWW vacature vervuld, sta je in direct contact met je naaste collega’s. Dit aangezien overleg en samenwerken van groot belang is bij bijvoorbeeld het bouwen van een dijk of brug. Hiernaast zul je jezelf continu moeten willen blijven ontwikkelen, aangezien de bouw ook niet stilstaat. De diversiteit aan vacatures is ook een groot onderdeel van wat deze sector interessant maakt om in aan de slag te gaan. Vacatures GWW die je onder andere bij Bouwhuysch zult gaan vinden, zijn:

 • Vacatures GWW machinist: als machinist ga je aan de slag om de machines die nodig zijn bij grond-, weg-, en/of waterbouw te bedienen.
 • Vacatures Waterbouw projectleider: met de functie projectleider zorg jij ervoor dat ieder project op het gebied van waterbouw soepeler verloopt.
 • Grondwerker vakman GWW vacatures: als grondwerker ben je op de hoogte van alles in het vak en kun je jouw andere collega’s ondersteunen. Hiernaast voer je uiteraard ook zelfstandige taken zoals bestratingswerkzaamheden uit. 

Waarom solliciteren op vacatures GWW via Bouwhuysch?

Heb je een interessante vacature tussen de vacatures infra bedrijven gevonden? Dan kun je via het overzicht direct solliciteren. Twijfel je nog over welke vacature GWW het best bij jou past? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kun je een gesprek met onze specialisten inplannen waar jouw wensen en ambities duidelijk worden. Deze professionele en persoonlijke aanpak is wat Bouwhuysch uniek maakt. Solliciteer op één van de vacatures GWW en ervaar het zelf!

Kom eens sparren over onze vacatures GWW

Da's echt geen gokje wagen, bij bouwhuysch krijg je altijd gegarandeerd professioneel en persoonlijk afgestemd advies. 

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user