Vacatures GWW

Wie Bouwhuysch al een beetje kent, weet dat wij samen met elk van onze mensen een persoonlijk uitgestippeld plan trekken. Dat moet ook wel, met meer dan 100 top ingenieurs onder onze vleugel. Wij zijn er voor de ingenieurs die weten wat ze willen, en natuurlijk voor hen die met ons willen sparren over de volgende stap. Bouwhuysch brengt jou net die éne vacature GWW die de andere partij nou nét niet heeft.

Als uitvoerder aan de slag, relaxed in jouw regio? Is zo geregeld! Misschien heb je je zinnen wel gezet op die ene functie als directeur, wij snappen jou ambities. En als je toe bent aan echt iets anders, wat dan? Wij werken met vaste contracten, zo werk je met zekerheid aan nieuwe impulsen voor je carrière, met beide benen op de grond. 

Uitvoerder GWW regio Veluwe

Daar sta je dan ineens, in de prachtige Veluwe! Neem deel aan de mooiste bouwprojecten van Nederland. Zie onze vacatures GWW.

7 vacatures

 • Uitvoerder GWW

  In de rol van uitvoerder in de sector Grond-, Weg-, en Waterbouw (GWW), krijg je de kans om samen met je projectteam de verantwoordelijkheid te dragen voor de succesvolle uitvoering van diverse...

  lees verder

 • ZZP uitvoerder gww

  Als zzp uitvoerder gww in de regio Amsterdam, vervul je de centrale rol op de bouwplaats. Jouw taak is om het projectontwerp tot leven te brengen tijdens de uitvoeringsfase. Als ervaren...

  lees verder

 • Hoofduitvoerder GWW

  Als hoofduitvoerder GWW ben jij verantwoordelijk voor het coördineren, organiseren en aansturen van grootschalige infrastructurele projecten. Je geeft leiding aan het uitvoeringsteam en zorgt ervoor...

  lees verder

 • Werkvoorbereider GWW

  Wil jij aan één van de laatste DBFM projecten in Nederland werken? Een project dat gigantische impact maakt op de Nederlandse infra, met een scope van net onder de miljard? Solliciteer dan als...

  lees verder

 • Uitvoerder GWW

  Als uitvoerder GWW houd jij van de diversiteit die de grond-, weg- en waterbouw te bieden heeft. De koffie staat te pruttelen in de keet, en je medewerkers komen langzaam binnestromen. Jij bent...

  lees verder

 • Startende uitvoerder gww

  Jij vindt het als startende uitvoerder gww fantastisch om met een gedreven team een mooi project te realiseren. De variërende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en...

  lees verder

 • Werkvoorbereider GWW

  Heb jij passie voor de civiele techniek? Ben jij op zoek naar diversiteit en afwisseling? Begin dan als werkvoorbereider GWW! We beginnen voor af aan, met het doorpluizen van documentaties en...

  lees verder

Kjell Schippers - Procesmanager Dura Vermeer bouwhuysch

Johnny Draaijer - Tekenaar/ontwerper infra bij Sweco

Kevin Sintenie - Werkvoorbereider bij KWS via bouwhuysch

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

GWW Opdrachten die écht bij jou passen. 

Ja, je kan zeker genoegen nemen met dat matige project waar je jezelf niet echt uitdaagt. Velen doen dit jaren, totdat ze uitbranden. Heel eerlijk: dat is niet zo onze stijl. Wij hebben dan ook 0 langdurig zieke medewerkers. Hoe kan dit? We leggen het je graag uit. Een mens is namelijk nooit uitgegroeid, jouw ontwikkeling is onze topprioriteit. En die groeikansen? Op de werkvloer.

Ben je niet lekker op je plek, dan zoeken we samen verder in de vacatures GWW totdat het goed voelt. De projecten waar je deel uit maakt halen het beste uit jou en dagen je uit om misschien wel je grenzen te verleggen. Of je eindelijk écht comfortabel voelen in je werk. En als je huidige project is afgerond, dan weten wij precies ’t project te vinden waar jij je verder kan ontwikkelen. Simpel als dat.

Wij zijn bouwhuysch. Maak kennis met ons. Onze vacatures GWW.

Wedden

Wij durven te wedden dat we voor jou een geweldig aansluitende vacature in de GWW hebben. Waarom zo zeker van onze zaak, vraag je je misschien af? Nou, wij rusten niet tot elk van onze ingenieurs krijgt wat 'ie wil. We nemen je persoonlijk mee door je toekomstige loopbaan, zodat jij weet waar je aan toe bent. Dat voelt goed.

Verschillende GWW vacatures

Zoals hierboven al vermeld, kun je als je één van de meerdere vacatures infra vervult, in de grond-, weg-, en/of waterbouw aan de slag. In deze verschillende takken van de civiele techniek heb je ook nog eens de keuze uit diverse functies. De werkzaamheden in deze sector zijn dan ook ontzettend divers. Je kunt onder andere aan de slag als calculator, werkvoorbereider, uitvoerder of zelfs projectleider. Kies jij voor het vervullen van de vacature uitvoerder bouw of ga je toch liever aan de slag als werkvoorbereider? Bij Bouwhuysch kun je diverse vacatures vinden die bij jouw wensen aansluiten.

Vacatures in de grond, weg en waterbouw

De GWW sector biedt diverse kansen voor zowel starters als ervaren professionals. Of je nu net van school komt en op zoek bent naar je eerste baan, of je al jaren ervaring hebt in de sector, bij bouwhuysch vind je de vacatures GWW die bij jouw wensen en ambities passen. We hebben een groot netwerk in de GWW sector en werken samen met veel gerenommeerde bedrijven. Dit zorgt ervoor dat we de meest actuele en interessante vacatures kunnen aanbieden. Door onze persoonlijke aanpak en begeleiding zorgen wij ervoor dat jij de beste match vindt en je carrière kunt voortzetten in de GWW sector.

Bij bouwhuysch draait het niet alleen om het vinden van de perfecte vacatures GWW, maar ook om het begeleiden van onze kandidaten in hun ontwikkeling. We bieden diverse mogelijkheden voor training en opleiding, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en door kunt groeien in de sector. Dit zorgt ervoor dat je altijd up-to-date blijft en je kennis en vaardigheden kunt blijven verbeteren. Door onze persoonlijke benadering en betrokkenheid bij onze kandidaten, bouwen wij aan langdurige relaties met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers. Zo zorgen wij voor een duurzame match tussen jou en jouw nieuwe werkgever in de GWW sector.

Wat betekent GWW

De meeste mensen die onze website bezoeken, zullen inmiddels wel bekend zijn met de termen van GWW. maar voor de nieuwkomers onder ons willen we graag toelichten waar GWW voor staat: GWW staat voor Grond-, Weg-, en Waterbouw. Het is een verzamelnaam voor de bouw van onder andere wegen, bruggen, tunnels, dijken, rioleringen en waterzuiveringsinstallaties. De GWW-sector is een belangrijk onderdeel van de civiele techniek en speelt een cruciale rol in de infrastructuur van een land.

Wat maakt deze sector zo interessant?

Werken in de grond-, weg-, en waterbouw is niet voor iedereen weggelegd. Als je een GWW vacature vervuld, sta je in direct contact met je naaste collega’s. Dit aangezien overleg en samenwerken van groot belang is bij bijvoorbeeld het bouwen van een dijk of brug. Hiernaast zul je jezelf continu moeten willen blijven ontwikkelen, aangezien de bouw ook niet stilstaat. De diversiteit aan vacatures is ook een groot onderdeel van wat deze sector interessant maakt om in aan de slag te gaan. Vacatures GWW die je onder andere bij Bouwhuysch zult gaan vinden, zijn:

 • Vacatures GWW machinist: als machinist ga je aan de slag om de machines die nodig zijn bij grond-, weg-, en/of waterbouw te bedienen.
 • Vacatures Waterbouw projectleider: met de functie projectleider zorg jij ervoor dat ieder project op het gebied van waterbouw soepeler verloopt.
 • Grondwerker vakman GWW vacatures: als grondwerker ben je op de hoogte van alles in het vak en kun je jouw andere collega’s ondersteunen. Hiernaast voer je uiteraard ook zelfstandige taken zoals bestratingswerkzaamheden uit. 

Waarom solliciteren op vacatures GWW via Bouwhuysch?

Heb je een interessante vacature tussen de vacatures infra bedrijven gevonden? Dan kun je via het overzicht direct solliciteren. Twijfel je nog over welke vacature GWW het best bij jou past? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Zo kun je een gesprek met onze specialisten inplannen waar jouw wensen en ambities duidelijk worden. Deze professionele en persoonlijke aanpak is wat Bouwhuysch uniek maakt. Solliciteer op één van de vacatures GWW en ervaar het zelf!

Kom eens sparren over onze vacatures GWW

Da's echt geen gokje wagen, bij bouwhuysch krijg je altijd gegarandeerd professioneel en persoonlijk afgestemd advies. 

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user