Over ons

Wij creëren loopbanen

In 2010 richtten wij bouwhuysch op. Wij vonden namelijk dat het beter kon in de wereld van werving en selectie en consultancy. We zagen hoe gedetacheerde professionals in de bouw en infra te veel als geldmachines werden ingezet. Er was te weinig aandacht voor carrière- en persoonlijke ontwikkeling. Daarom zetten wij in op loopbanen in plaats van korte-termijngewin. Onze klanten voelen en waarderen dat: we zijn ook in de crisistijd elk jaar gegroeid.

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Opleiden, ook in de soft skills

Wil je beter worden in je vak? Wij zorgen voor de specialistische technische opleiding. Maar veel ingenieurs hebben ook baat bij training in de soft skills: hoe speel je het spel op de werkvloer? Al onze werknemers krijgen daarom de Insights-opleiding, zodat ze beter leren functioneren in organisaties.

Elke loopbaanfase heeft zijn eigen uitdagingen. Starters denken: ‘Ik kijk tijdens mijn eerste baan eens rustig rond.' Ze vergeten dat ze die tijd niet hebben in alle hectiek. Wij voorkomen dat ze jaren verspillen door een slechte eerste carrièrestap.

Voor ervaren professionals is de uitdaging om meerdere levensdoelen te combineren. Wij leggen samen met hen de puzzelstukjes van de gewenste leukere projecten, ouderschap en reistijd.

100 ingenieurs in dienst

  • Opgericht in 2010
  • 100 ingenieurs in dienst, 50 zzp'ers
  • Tweede vestiging geopend in 2017 in Dordrecht
  • Derde vestiging komt er dit jaar aan in Den Bosch
  • Invoering 3 weken betaald vaderschapsverlof
  • 0 langdurig zieke medewerkers
The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user