Vacatures Aanpak Ring Zuid Groningen

Ken je ons al? Bouwhuysch, aangenaam. Dat ingenieurs goed op hun plek zitten is waar wij (desnoods) ’s nachts voor opstaan. We’re matchmakers. Op zak hebben wij heel wat kersverse vacatures voor aanzienlijke projecten in de civiele techniek. Wij stoppen niet tot onze mensen verliefd zijn op hun nieuwe functie. Daarom komen we ook alleen met (nét die betere) projecten om, tja...verliefd op te worden.

Voor je zie je één van de belangrijkste bouwprojecten van het moment: Aanpak Ring Zuid in Groningen. Sinds de start in 2018 verzorgt Bouwhuysch al ingenieurs voor dit project. Zo zie je onder andere onze gedreven procesmanagers, kostprijsdeskundigen, uitvoerders en werkvoorbereiders hun stempel drukken op dit project. Rome is echter niet in één dag gebouwd. Voor dit project zoeken wij nog bouwprofessionals met een gezonde drive. Toppers die begrijpen dat daden meer zeggen dan woorden. Dat ben jij, toch?

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.

Naar vacature overzicht

Joeri Meliefste - Adviseur infra bij Sweco via bouwhuysch

Kjell Schippers - Procesmanager Dura Vermeer bouwhuysch

Folkert van Schagen - werkvoorbereider bij Van Hattum en Blankevoort

Plan Aanpak Ring Zuid in Groningen

Als onderdeel van Aanpak Ring Zuid in Groningen ga je aan de slag aan de zuidelijke ringweg van de stad Groningen. Deze onmisbare weg is de belangrijkste toegangspoort tot de stad en gaat flink op de schop. Groningen is een populaire plaats om in te wonen, werken, studeren en te bezoeken. Veel van de stadsbezoekers komen met de auto. Vraag het de weggebruikers: op deze weg is tijdens de spits vaststaan een vast gegeven. Er ontstaan steeds vaker opstoppingen en de verkeersveiligheid verslechtert. Daarbij lijkt het in de toekomst alleen maar drukker te worden. Daarom is er Aanpak Ring Zuid: zodat het verkeer vlotter doorstroomt en de weg veiliger wordt ingericht. De zuidelijke ringweg zal meer verkeer kunnen verwerken en de opstoppingen verminderen.

Op verschillende plekken rond de Zuidelijke ringweg worden verkeerslichten verwijderd zodat er makkelijk doorgereden kan worden. Tussen het Julianaplein en het Europaplein komt de weg acht meter diep te liggen. Boven op deze weg komen drie brede viaducten te liggen met daarop een nieuw groen gebied: het Zuiderplantsoen. Combinatie Herepoort richt zich op de realisatie van dit nieuwe groene gebied, die de zuidelijke stadsdelen verbindt. Deze waren voorheen gescheiden door de zuidelijke ringweg. 

 

Meer projecten

Je ziet ons vaak samenwerken met overheidsinstanties, ingenieursbureaus en aannemers waar we projecten versterken met onze gedreven ingenieurs. Project Aanpak Ring Zuid is in stand gezet door de gemeente en provincie Groningen en het Rijk onder de opdrachtgever Combinatie Herepoort. Dit is een aannemerscombinatie die de ombouw van de zuidelijke ringweg uitvoert. Binnen Combinatie Herepoort werken twee Duitse en vier noordelijke bedrijven samen. Ze bestaat uit Max Bögl Nederland BV, Züblin Nederland BV, Oosterhof Infra BV (Grijpskerk), Koninklijke Sjouke Dijkstra BV (Den Ham) en Jansma Drachten BV (Drachten). In 2018 zijn de werkzaamheden gestart. Volgens de planning zijn de werkzaamheden in 2024 klaar. 

Kom sparren over onze vacatures Aanpak Ring Zuid

Wel wat beters te doen dan eeuwig door vacatures Aanpak Ring Zuid scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. 

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user