Vacatures Datacenters Eemshaven - Middenmeer

Hey, wij zijn Bouwhuysch. We zijn hét werving, selectie en projectconsultancybureau in de civiele techniek, maar nét wat hoogwaardiger dan wat je gewend bent. Onze superpowers? Wij werken al jaren samen met de beste opdrachtgevers en ingenieurs in de civiele techniek. Of je nu wil werken op een nieuw te bouwen station van Prorail of de renovatie kademuren van Gemeente Amsterdam? No big deal. Ons sterke netwerk is de sleutel tot het succes. We bundelen onze krachten zodat top ingenieurs zoals jij altijd op een project terecht komen waar je u tegen zegt. En als dat huidige project afgerond is, dan weten wij precies ‘t project voor je te vinden waar jij je verder kan ontwikkelen. 

Je bent een ingenieur die wel wat uitdaging wil. Nou, we hebben een mooie kans voor jou, namelijk de bouw van datacenters in de Eemshaven of Middenmeer. Deze grandioze projecten hebben vaak een omvang van zo'n 1 miljard euro en worden gebouwd door en voor wereldwijd opererende internetbedrijven zoals Google, Microsoft, Facebook en Amazon.  Als partner van deze grote opdrachtgevers leveren wij de beste ingenieurs voor projecten. Bij de laatste datacenters in Middenmeer en Eemshaven heeft Bouwhuysch complete teams geleverd van werkvoorbereiders, ontwerpers, calculatoren, uitvoerders en projectleiders. Op dit moment worden er twee grote datacenters gebouwd waar wij nu professionals voor zoeken. Kom je ons versterken? Check de vacatures!

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.

Naar vacature overzicht

Joeri Meliefste - Adviseur infra bij Sweco via bouwhuysch

Kjell Schippers - Procesmanager Dura Vermeer bouwhuysch

Folkert van Schagen - werkvoorbereider bij Van Hattum en Blankevoort

Datacenters Eemshaven – Middenmeer

Met dit project draag je bij aan de bouw van éen van de omvangrijke datacenters in Nederland. Je maakt dus deel uit van een groter plaatje. Er is een groeiende vraag naar opslagruimte voor bijvoorbeeld diensten zoals Gmail, YouTube-video’s en de zoekmachine van Google. Uitbreiding en bouw van datacenters is daarom constant. Denk aan bedrijventerrein Agriport A7. De Amerikaanse techreus heeft datacenters over de hele wereld en opende in 2016 zijn eerste datacenter in Eemshaven, Noord-Holland. Sinds 2018 wordt deze opslagfaciliteit uitgebreid voor maar liefst een half miljard euro. Als het werk klaar is, rond 2020, zullen er zo’n 350 werknemers aan de slag zijn, dat betekent een groei van 100 werknemers sinds de uitbreiding. Een mooie vooruitgang. 

In het Noord Hollandse Middenmeer komt een datacenter van Google, volgens de bestuurder van Google is Nederland daarmee het eerste land buiten de VS waar twee centers staan. Dit nieuwe datacenter op het bedrijventerrein Agriport A7 is goed voor een investering van zeker een miljard euro in de Nederlandse economie. De bouw van het datacenter in Middenmeer is al in volle gang. Eind 2018 werd de bouwvergunning verstrekt aan de internetgigant. Een flinke klus: in totaal heeft Google zeventig hectare grond gekocht. In 2020 zal de locatie in Middenmeer operationeel zijn en zal werk bieden aan 125 medewerkers. Tijdens de bouwperiode biedt dit ongeveer 1000 mensen per dag werk. 

Meer projecten

De hyperscale datacenters zijn single tenant datacenters met een gigantische omvang. Hyperscalers worden gebouwd op plaatsen waar de kosten laag zijn, de levering van voldoende groene stroom geen probleem is en warmte-uitwisseling mogelijk is. De meeste datacenters worden dan ook met name in Middenmeer (Noord-Holland) en Eemshaven (Groningen) gebouwd. bouwhuysch is een vertrouwd partner voor het leveren van professionals voor de bouw van deze hyperscales. De datacentres moeten vaak in hoog tempo gebouwd worden waarin bouwkunde, civiele techniek en werktuigbouw samenkomen. 

Kom sparren over onze vacatures Datacenters Eemshaven - Middenmeer

Wel wat beters te doen dan eeuwig door vacatures Datacenters Eemshaven scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. 

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user