Vacatures Groningen Spoorzone

Even voorstellen: wij zijn bouwhuysch. Onze kracht? Het matchen van al onze top ingenieurs met de leukste en meest aanzienlijke projecten van 't land. Dat er altijd wel een lach valt bij ons op kantoor mag men misschien al weten, maar wat wij belangrijker vinden is dat onze ingenieurs het dagelijks naar hun zin hebben op de werkvloer. Dat mag even gezegd worden. Daarom sparren we graag met je over onze vacatures, totdat je een goed onderbuikgevoel hebt. Heb je onze nieuwe vacatures al gezien? 

Je bent nu aangekomen bij één van de belangrijkste projecten op het moment: project Groningen Spoorzone. Het project is van start gegaan vanaf 2017, sindsdien versterken onze ingenieurs de bouw rond het stationsgebied Groningen. Zo zijn er zat procesmanagers, kostprijsdeskundigen, uitvoerders en werkvoorbereiders van bouwhuysch werkzaam rond dit stationsgebied. Logisch - bij excellente ingenieurs horen excellente projecten. Help mee met het slijpen van deze diamant en kom dit project versterken als een van onze gedreven ingenieurs. Check eens de vacatures op deze pagina.

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.

Naar vacature overzicht

Christof Fehrmann - Contractmanager bij De Groene Boog via Bouwhuysch

Kjell Schippers - Procesmanager Dura Vermeer bouwhuysch

Jelmer Hornstra - Omgevingsmanager BAM

Project Groningen Spoorzone 

Als onderdeel van dit bijzondere project help je in opdracht van voorkeursaanbieder Strukton Civiel mee aan de stedelijke ontwikkeling van de stad Groningen. Daarbij wordt het mooie station van Groningen nóg mooier gemaakt en de reizigersstroom ontvlochten. Het huidige stationsgebied biedt veel kansen, waar met dit project eer aan wordt gedaan. Bijzonder aan dit project is de grote architectonische bijdrage aan het stationsgebied. Er wordt gespeeld met licht, lucht en ruimte. Het team van Strukton Civiel bestaat onder meer uit Koen van Velsen architecten, RoyalHaskoningDHV, Robert Jan Vos, TAK restauratie architecten en kunstenaar Gabriel Lester.

Het project Groningen Spoorzone bestaat onder meer uit forse aanpassingen aan sporen en perrons en het aanleggen van een voetgangerstunnel op het station. Er komen meer en langere treinperrons. Op de plek van het PostNL-gebouw komt een busonderdoorgang onder de sporen door. Ook komt er een groter busstation. Er komt een fietstunnel tussen het Stadsbalkon en een nieuwe ondergrondse fietsenstaling aan de zuidzijde van het station. Deze zal 8000 fietsparkeerplekken verzorgen. Tussen station Groningen en station Groningen Europapark komt een vierde spoor en het opstelterrein aan de achterkant van het station verhuist naar de Vork in Haren. Het rangeerterrein verhuist naar buiten de stad, op de plek van het opstelterrein komt een nieuw stukje stad met ruimte voor wonen, werken en verblijven.

Meer projecten

In het station komt een brede voetgangerspassage die de noord- en zuidkant van de stad verbinden en sporen worden doorgetrokken. Zo ontstaat er een samenhangend geheel, meer overzicht, heldere looproutes en natuurlijke oriëntatie in het station. Voor deze opgave hebben de gemeente Groningen, de provincie Groningen, ProRail, NS en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de handen ineen geslagen. Met als doel: reizigers in de toekomst nog comfortabeler, sneller en gemakkelijker hun bestemming laten bereiken.

Kom sparren over onze vacatures Groningen Spoorzone

Wel wat beters te doen dan eeuwig door vacatures Groningen Spoorzone scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. 

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user