Vacatures grote infra projecten

Vacatures grote infra projecten 

Hey, wij zijn Bouwhuysch. Onze kracht? Het matchen van al onze top ingenieurs met de leukste en meest aanzienlijke projecten van 't land. We zijn hard op weg de nummer één in de branche te worden. Tja, gewoon doen waar we goed in zijn. Onze sleutel van succes is ons ijzersterke netwerk. Van de grootste opdrachtgevers tot de kleinere specialisten in de markt. Zo zorgen we dat je bij misschien wel het meest toonaangevende project komt waar je ooit aan hebt deelgenomen. Onder de zekerheid van een vast contract, wel zo lekker. Of je nou een gedreven starter bent, een bevlogen professional of je sterk maakt als ZZP'er, je bent bij ons aan 't goede adres.

Kijk, dat je als ingenieur je ogen openhoudt voor nieuwe grote infra projecten is meer dan vanzelfsprekend. Toch is een handje geholpen worden best welkom, toch? bouwhuysch biedt je professionele ondersteuning bij het vinden van aanzienlijke projecten die echt op jou zijn afgestemd. En dan praten we wel over de crème de la crème van de grote infra projecten. Zo lopen onze ingenieurs rond op toonaangevende projecten zoals Groningen Spoorzone, Afsluitdijk en de Zuidasdok. Daar leveren wij complete teams van werkvoorbereiders, ontwerpers, calculatoren, uitvoerders en projectleiders. Ben jij een professional die flink gas kan geven en werk je graag op complexe, uitdagende projecten? Hou je wel van een lolletje op z'n tijd én ben je accuraat en actiegericht? Reageer op een van onze grote infraprojecten en kom ons versterken.  

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Grote infra projecten: Aanpak Ring Zuid 

Als wij het hebben over aanzienlijke projecten, dan bedoelen we ook écht aanzienlijk. Zo werken onze professionals sinds de start in 2018 mee aan project Aanpak Ring Zuid in Groningen. Dit complexe project verzorgt een ingrijpende stedelijke ontwikkeling die de stad Groningen deels her-inricht en het verkeer vlotter laat doorstromen. Door deze flinke oppepper wordt de stad mooier, vrijer en rustiger. Absoluut geen slappe hap; een droomproject voor ieder die graag de handen uit de mouwen steekt en zijn eigen kunnen kent.

De onmisbare Ringweg Zuid is de belangrijkste toegangspoort tot de stad en gaat flink op de schop. Groningen is een populaire plaats om in te wonen, werken, studeren en te bezoeken. Veel van de stadsbezoekers komen met de auto. Daarom is dit project zo essentieel en ben jij als ingenieur onderdeel van een serieuze stedelijke ontwikkeling. 

Op verschillende plekken rond de zuidelijke ringweg worden verkeerslichten verwijderd zodat er makkelijk doorgereden kan worden. Tussen het Julianaplein en het Europaplein komt de weg acht meter diep te liggen. Boven op deze weg komen drie brede viaducten te liggen met daarop een nieuw groen gebied: het Zuiderplantsoen. Combinatie Herepoort richt zich op de realisatie van dit nieuwe groene gebied, die de zuidelijke stadsdelen verbindt. Deze waren voorheen gescheiden door de zuidelijke ringweg. 

Jelmer Hornstra - Omgevingsmanager BAM

Jaap de Groot - Projectmanager bij Sweco via bouwhuysch

Joeri Meliefste - Adviseur infra bij Sweco via bouwhuysch

Kom sparren over onze vacatures grote infra projecten

Wel wat beters te doen dan eeuwig door vacatures grote infra projecten scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. 

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user