HB Adviesbureau en GP Groot

Groei mee met HB Adviesbureau: nieuwe vestiging Amsterdam!

HB Adviesbureau is een advies- en ingenieursbureau binnen GP Groot Groep; hierdoor combineer je de voordelen van een grote en een kleine organisatie. Je zit niet vast binnen je eigen werkgebied maar je wordt ook uitgedaagd om mee te werken met andere afdelingen binnen verschillende vakgebieden. HB Adviesbureau focust zich op het toepassen van nieuwe technieken op het gebied van van 2D / 3D engineering & modelling en BIM werken. Als zusterbedrijf van GP groot infra realiseert HB Adviesbureau als fullservice infrabedrijf integrale projecten in samenwerking met verschillende ketenpartners zoals projectontwikkelaars en ontwikkelde bouwers. HB Adviesbureau is een dynamische bedrijf met respect voor het verleden maar het vizier gericht op de toekomst.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij HB Adviesbureau en GP Groot?

* bouwhuysch begeleidt in opdracht van HB Adviesbureau en GP Groot de sollicitatieprocedure.

Bel mij terug

Voornaam

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.

Naar vacature overzicht

HB Adviesbureau en GP Groot: leuke collega's, innovatieve projecten en persoonlijke ontwikkeling. Collega's aan het woord!

Even sparren over onze vacatures bij GP Groot en HB Adviesbureau?

Om de gezonde groeit te realiseren zijn er veel vacatures open: van ontwerper tot directievoerder, van bestekschrijver tot trainee. Laat je mobiele nummer achter of schrijf je in.

Bel mij terug

Voornaam

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user