Wegenbouw Vacatures

Hey, dit is Bouwhuysch. Als er één ding is waar wij ons niet goed bij voelen, is het wel stilstaan. Daarom krijgen onze ingenieurs altijd de professionele en persoonlijke ontwikkeling die ze net een stapje verder brengt dan de rest. Wat je volgende stap dan ook is, onze wegenbouw vacatures brengen je dichterbij. 

Je stempel drukken in rioolwerk of bij grote asfalt projecten? Hou jij je graag bezig met complexe binnenstedelijke reconstructie. Of stel jij je krachten liever op de proef bij de bouw van rijkswegen. De mogelijkheden zijn eindeloos. bouwhuysch je altijd in de juiste banen. En we staan natuurlijk voor je klaar als je met ons wil sparren over je volgende zet. Dan kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden binnen de wegenbouw sector zodat je écht weer stappen kan maken. Is een vacature wegenbouw asfalt vervullen wat voor jou? Of kom je liever op gesprek om het met onze experts te hebben over de vacatures uitvoerder wegenbouw? Alles is mogelijk! 

8 vacatures

 • Werkvoorbereider wegenbouw

  Als werkvoorbereider wegenbouw ben je betrokken bij zowel de tenderfase als de realisatiefase. Jij zorgt er namelijk voor dat de tijd, het budget, de kwaliteit en de veiligheid van een project...

  lees verder

 • Starter wegenbouw

  Ben je net klaar met je studie richting civiele techniek of technische bedrijfskunde en ben je op zoek naar een eerste baan? Dan is dit de unieke kans jouw loopbaan een goede start te geven als...

  lees verder

 • Uitvoerder wegenbouw

  Als uitvoerder wegenbouw ben je samen met je team verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van toegewezen projecten binnen de vastgestelde planning en begroting. Je helpt mee om materieel en...

  lees verder

 • Werkvoorbereider wegenbouw

  Als werkvoorbereider wegenbouw ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van binnenstedelijke wegenbouw projecten in regio Amsterdam. Je bent onderdeel van het projectteam en...

  lees verder

 • Junior werkvoorbereider wegen

  In deze rol als junior werkvoorbereider wegen ben je verantwoordelijk voor het opstellen van werkschema’s, een correctie-planning, en het voorbereiden van de inkoop. Daarnaast is meerwerkcalculatie...

  lees verder

 • Werkvoorbereider wegenbouw

  Als werkvoorbereider wegenbouw ben je onderdeel van het projectteam en zorg je voor de voorbereiding en voortgang van het project. Je maakt een correctie-planning, stelt werkschema's op en zorgt voor...

  lees verder

 • Tender coördinator wegen

  Wil jij als tender coördinator wegen meedenken met over het succesvoller worden in het inwinnen van tenders? Bij onze opdrachtgever in Noord-Brabant krijg je alle ruimte om mee te denken in dit...

  lees verder

 • Uitvoerder wegen

  Jij bent als uitvoerder wegen verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van projecten in de wegenbouw in en rondom groot Amsterdam. Dit betekent veel RAW werken en soms een design en construct...

  lees verder

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Wie zijn de opdrachtgevers voor onze wegenbouw vacatures?

Onze partners zijn gerenommeerde wegenbouwers met een lange geschiedenis als toonaangevende aannemers in de omvangrijke infrastructuurprojecten van Nederland. Dit omvat zowel de grote, landelijke spelers als hun geduchte rivalen. Bij onze wegenbouw vacatures beloven we engineers een werkomgeving met directe communicatielijnen en een focus op resultaat. Hier krijgen de echte doeners in de wegenbouw de ruimte om te groeien en te leren. Als ingenieur in de wegenbouw ben je betrokken bij zowel grootschalige als kleinschalige projecten, waardoor je constant wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De reputatie van onze partners is opgebouwd door jarenlang succesvol bij te dragen aan opvallende en prestigieuze projecten. Hier kun jij, bijvoorbeeld als calculator wegenbouw, een verschil maken!

Bij deze wegenbouw vacatures beloven we een dynamische werkomgeving met korte communicatielijnen en een sterke focus op resultaten. Wegenbouw professionals krijgen hier de ruimte voor groei en ontwikkeling. Als ingenieur in de wegenbouw kun je werken aan zowel grote als kleinere projecten, wat zorgt voor constante uitdaging en de kans om het beste uit jezelf te halen.

Onze opdrachtgevers hebben hun reputatie gevestigd door succesvol bij te dragen aan prominente en prestigieuze projecten. Hier kun jij, als calculator wegenbouw bijvoorbeeld, een belangrijk verschil maken!

bouwhuysch werkt nauw samen met toonaangevende en innovatieve bedrijven in de wegenbouw om hun project- en organisatiebehoeften te vervullen. Met hun slimme bouwstrategieën kunnen zij grootschalige en kleinschalige projecten voor zowel centrale en lokale overheden als bedrijven en particuliere opdrachtgevers realiseren. Dit omvat alles van riolering tot asfalt en betonwegen. Hun toewijding aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen, met veiligheid als topprioriteit, is een fundamenteel onderdeel van hun DNA. Ontdek de mogelijkheden binnen deze sector en vind de perfecte wegenbouw vacature voor jou!

De voordelen van werken in de wegenbouw

Wil je aan de slag in de techniek, maar weet je niet goed waar? De wegenbouw is een sector binnen de civiele techniek om zeker te overwegen. De uitdaging die banen binnen de wegenbouw met zich meebrengen zorgen voor een interessante baan voor iedereen. De afwisseling is daarnaast een belangrijke factor waardoor veel mensen kiezen voor de wegenbouw. Je draagt bij aan de infrastructuur van het land waar je woont. Wellicht help je wel bij de aanleg van een nieuwe snelweg waar je tijdens je vakantie over rijdt. Laat je verrassen door de diverse voordelen van werken in de wegenbouw.

Vacatures wegenbouw

De wegenbouwsector in Nederland is breed en divers, waarin diverse vacatures in de wegenbouw beschikbaar zijn, zoals die van uitvoerder wegenbouw en calculator wegenbouw. Als uitvoerder wegenbouw sta je aan het roer van bouwlocaties, waarbij je de dagelijkse taken van de werknemers coördineert en toezicht houdt op het project om het wegennetwerk van Nederland te verbeteren. Aan de andere kant biedt de vacature van calculator wegenbouw je de mogelijkheid om met jouw cijfermatige expertise de totale kosten van een wegenbouwproject te berekenen. In deze rol speel je een cruciale rol in de financiële planning van elk wegenbouwproject. Met deze diverse rollen in de wegenbouw kun je samenwerken met collega's en opdrachtgevers om een essentiële bijdrage te leveren aan het verbeteren en uitbreiden van het Nederlandse wegennetwerk. Zoek naar je volgende carrièrestap in de wegenbouw en ontdek de veelzijdigheid en mogelijkheden die deze sector te bieden heeft.

 

"Vacatures wegenbouw", een simpele zoekopdracht in Google bracht Kevin Snoei bij bouwhuysch. Nu werkt Kevin als wegontwerper bij de Groene Boog

Hoe ziet een dag in de wegenbouw eruit?

Als je aan de slag gaat in de wegenbouw is iedere dag anders. De ene dag houd je je bezig met het bedienen van belangrijke machines, terwijl je de andere dag aan de slag gaat met het plannen van nieuwe werkzaamheden. Lijkt deze afwisseling jou interessant? Solliciteer dan direct op een functie binnen de wegenbouw en ontdek welke kwaliteiten jij hebt. 

 

Schuif je bij ons aan als specialist in de wegenbouw? 

Je doet vast wel eens een kopje koffie met je collega’s en dat is nog best gezellig. Toch is er veel meer uit je netwerk te halen. Bij bouwhuysch blijven we niet op de oppervlakte, er is namelijk een hoop te leren van elkaar. Met onze mensen kan je kennis uitwisselen met professionals in jouw expertise en je laten inspireren door gepassioneerde ingenieurs in de wegenbouw. Gebeurt hier bij bouwhuysch. Breid je netwerk binnen de civiele techniek en wegenbouw uit, dat gaat bij ons zowat vanzelf. Met een mannetje of 100, zijn we best een flinke club. Genoeg reden om af en toe een borrel te drinken. Wij vinden elk kwartaal in ieder geval wel één excuus om samen te komen voor wat hapjes en drankjes. Gezelligheid niet gemist, dus. Check onze vacatures wegenbouw.

Kom sparren over onze vacatures wegenbouw

Wel wat beters te doen dan eeuwig door vacatures wegenbouw scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. 

Heb jij altijd al willen bijdragen aan het verbeteren van het wegennet in Nederland? Dan is dit je kans! Door jouw bijdrage aan het wegennet in Nederland zorg je voor veiligheid, maar ook rijplezier. Of je nu ervaring hebt in de wegenbouw of net bent afgestudeerd, Bouwhuysch biedt je de kans om aan de slag te gaan bij mooie opdrachtgevers in de buurt. Wil je meer weten over de vacatures in de wegenbouw? Bekijk dan direct de vacatures of neem contact op met één van onze medewerkers.

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user

Solliciteer direct bij Bouwhuysch in de wegenbouw

Niet alle vacatures in de wegenbouw passen bij jou. Ontdek waar je kwaliteiten liggen samen met Bouwhuysch en vind je droombaan in de wegenbouw. Onze specialisten helpen je met het vinden van de juiste vacature en begeleiden je in het proces. De jarenlange ervaring van de specialisten zorgt ervoor dat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Solliciteer nu!