Young professionals civiele techniek

Wij helpen je een betere ingenieur te worden

Na een of twee jaar werkervaring kom je er langzaam achter wat je wilt en waar je talenten liggen. Misschien blijkt dat je niet langer goed op je plek zit. Misschien is je werksituatie anders dan je verwacht had, of je beloofd was. Of misschien ben je gewoon benieuwd naar iets anders.
Wij bekijken met jou welke functie bij welk bedrijf de volgende stap is.

Wij helpen jonge ingenieurs met de de uitdagingen in hun ontwikkeling. Los van technische kennis, waarvoor je bij ons allerlei opleidingen kunt volgen, leer je ook het professionele spel spelen. Dat is belangrijk in een markt waar het steeds meer gaat om ontzorgen van de klant.

Ga naar onze vacatures

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Duurzame werkgever of professionele springplank

Kom eens bij ons langs om te horen wat er speelt in de markt. Wij kennen de bedrijfscultuur van alle grote spelers en sectoren: aannemers, ingenieursbureaus en overheden. Wie weet komt uit ons gesprek een dienstverband bij ons voort. Of kom je er juist achter dat je prima op je plek zit.

85%
vindt een traineeship, startersfunctie of senior positie

95%
vind ons netwerk waardevol

117
inschrijvingen in de laatste 4 weken

Even sparren?

Kom iets nieuws te weten over de markt. Wij weten al van vacatures voordat ze online staan.

Bel mij terug

Voornaam
The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user