Vacatures GelreGroen

Ken je ons al? Bouwhuysch, aangenaam. Dat ingenieurs goed op hun plek zitten is waar wij (desnoods) ’s nachts voor opstaan. We’re matchmakers. Op zak hebben wij heel wat kersverse vacatures voor aanzienlijke projecten in de civiele techniek. Wij stoppen niet tot onze mensen verliefd zijn op hun nieuwe functie. Daarom komen we ook alleen met (nét die betere) projecten om, tja...verliefd op te worden.

Wij presenteren het project ViA15 (A12/A15 Ressen – Oudbroeken). Dit project is door de Rijkswaterstaat gegund aan het consortium GelreGroen, dat bestaat uit Dura Vermeer, BESIX, HOCHTIEF en John Laing. Deze samenwerking realiseert het doortrekken van de snelweg A15 en verbreding van de A12 en A15 in de regio Arnhem-Nijmegen. De bouw gaat naar verwachting eind 2020 van start en het zal eind 2024 opgeleverd worden. Heb jij een gezonde drive en hou je van aanpakken? Dan ben jij misschien wel een van de procesmanagers, kostprijsdeskundigen, uitvoerders en werkvoorbereiders die hun stempel gaan drukken op dit project. Dit zijn toppers die begrijpen dat daden meer zeggen dan woorden. Dat ben jij, toch? Bekijk hieronder onze vacatures.

 

Even sparren?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.

Naar vacature overzicht

Joeri Meliefste - Adviseur infra bij Sweco via bouwhuysch

Kjell Schippers - Procesmanager Dura Vermeer bouwhuysch

Folkert van Schagen - werkvoorbereider bij Van Hattum en Blankevoort

Project ViA15 oplossing voor files

Als onderdeel van dit aanzienlijke project GelreGroen help je mee aan een oplossing voor de dagelijkse files op de A12, A50, de A325 en de N325 (Pleijroute). Samen met provincie Gelderland en het Rijk wordt gewerkt aan een daadkrachtige oplossing voor de verkeerssituatie in de regio Arnhem-Nijmegen. Consortium GelreGroen is daarbij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en financieren (DBFM) van het project. De realisatie en het onderhoud gebeurt in samenwerking met aannemer van Oord. Na de oplevering is GelreGroen nog 20 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud. 

Binnen het project van GelreGroen wordt de A15 doorgetrokken vanaf knooppunt Ressen naar de A12 tussen Duiven en Zevenaar. Een nieuwe, circa 2,5 km lange brug kruist het Pannerdensch Kanaal, ter hoogte van Groessen/ Hekhoek. Tevens krijgt de A12 tussen Westervoort en knooppunt Oud-Dijk extra rijstroken, zowel als de A15 tussen de knooppunten Valburg en Ressen. De A15 wordt doorgetrokken en sluit aan op de bestaande A12, waardoor een rechtstreekse verbinding komt tussen de Rotterdamse haven en Duitsland. De regionale doorstroming wordt aanzienlijk verbeterd door de uitbreiding van het wegennet. Forenzen ervaren een vlottere reis tussen Nijmegen/ Arnhem, de Liemers en de Achterhoek, wat de regionale economie en werkgelegenheid ten goede doet. 

Meer projecten

GelreGroen realiseert natuurgericht ontwerp

Lever een bijdrage aan de herontwikkeling van een gebied van maar liefst 150 hectare. GelreGroen zet de tanden erin: een natuur-inclusief ontwerp met verbinding tussen mens en dier. Het project ViA15 draagt bij aan de ecologie door o.a. zwaluwnesten te bouwen. Zo krijgt de brug over het Pannerdensch Kanaal ingebouwde nestkasten. Tevens worden verbindingen voor vleermuizen verzorgd, schrale gronden en bosschages voor bijen gereserveerd en weidebloemen gezaaid voor de insecten ten behoeve van duurzame ecologische verbeteringen. En dit is maar een opsomming van het geheel!

De naam GelreGroen verwijst naar een natuur-georiënteerd design voor deze nieuwe wegverbinding. Groen staat hierbij voor duurzaamheid omtrent de omgeving met belang voor tevreden bewoners, natuurorganisaties, weggebruikers en bestuurlijke stakeholders. Rijkswaterstaat selecteerde GelreGroen op basis van een combinatie van prijs en kwaliteit, ook wel Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMBI) met de Beste Prijs Kwaliteit Verhouding (BPKV) genoemd. De plannen van de marktpartijen zijn beoordeeld op de criteria duurzaamheid, risicobeheersing en beperken van de verkeershinder. 

Kom sparren over onze vacatures GelreGroen

Wel wat beters te doen dan eeuwig door vacatures GelreGroen scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. 

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user