Vacature Landmeter

Als landmeter heb je een baan waarbij je met behulp van inwinningstechnieken landmeetkundige taken uitvoert. Je zult bereid moeten zijn om gegevens die van je gevraagd worden in te winnen en deze gegevens om te zetten tot eindproduct. Er wordt vaak van je verwacht dat je zelfstandig kunt werken en in staat bent om problemen tijdig te signaleren en op te lossen. Klinkt dit als een baan waar jij je wel in kunt vinden? Wij bij Bouwhuysch hebben diverse vacatures landmeter open staan die jij wellicht kunt vervullen!

Even sparren over vacatures landmeter?

Kom iets nieuws te weten over de markt. Wij weten al van vacatures voordat ze online staan.

Bel mij terug

Voornaam

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.

Naar vacature overzicht

Even sparren over vacatures landmeter?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam
The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user

Landmeter gezocht: deze skills heb je nodig

Om een vacature landmeter in te kunnen vullen, zul je bepaalde skills in huis moeten hebben of bereid zijn deze te willen leren tijdens jouw baan. In ons overzicht vacatures kun je precies zien aan welke eisen je moet voldoen om te kunnen solliciteren op de desbetreffende functie. Als landmeter zijn de volgende skills vaak gewenst:

  • Je bent leergierig en wilt meer leren over inwinningstechnieken
  • Je vindt het leuk om in de praktijk aan de slag te gaan
  • Je bent gemotiveerd en wilt meer leren over het geodesie vak

Word jij enthousiast van het idee van landmeten en wil je direct aan de slag? Bekijk dan direct onze vacatures landmeter. 

Vacature landmeter in opleiding of ervaren landmeter

In ons overzicht kun je diverse landmeter vacatures vinden. Deze vacatures variëren onder andere in ervaringsniveau. Zo staan er vacatures online voor een landmeter in opleiding, maar kun je ook vacatures vinden voor landmeters met jarenlange ervaring. Het vinden van een bijpassende baan is van belang als je gemotiveerd en gelukkig wilt blijven. Naast de verschillen in ervaringsniveau kun je uiteraard ook aan de slag voor diverse opdrachtgevers. Kies jij voor de vacature landmeter kadaster of de vacature landmeter gemeente? Waar je als landmeter voor het kadaster waarschijnlijk vooral bezig bent met het meten van erfgrenzen, ben je als landmeter voor de gemeente vaak afwisselender bezig.

Het vervullen van een vacature landmeter

Aan de slag gaan als landmeter kan een uitdagende stap zijn in jouw carrière. Mocht je het maken van een keuze lastig vinden, dan gaan wij graag met jou in gesprek om je ambities als landmeter in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek bekijken wij op welk niveau jij aan de slag kunt en welke vacatures daarbij passen. Misschien is een vacature landmeter maatvoerder wel wat voor jou! Voor meer informatie over de vacatures op onze website kun je uiteraard contact met ons opnemen.