Vacatures omgevingsmanager civiele techniek

Ben jij op zoek naar een nieuwe stap in je carrière op het gebied van civiele techniek, maar wil je je vooral bezig houden met het verbeteren van processen en projecten? Dan is de vacature omgevingsmanager wellicht wat voor jou. Als omgevingsmanager ben je de schakel tussen diverse afdelingen om projecten zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Bekijk direct onze vacatures omgevingsmanager en solliciteer!

Even sparren over vacatures omgevings-manager civiele techniek?

Kom iets nieuws te weten over de markt. Wij weten al van vacatures voordat ze online staan.

Bel mij terug

Voornaam

3 vacatures

 • Omgevingsmanager

  Wil jij als omgevingsmanager impact maken in tenders en projecten en zie jij jezelf compromissen sluiten met opdrachtgevers, stakeholders en de belanghebbenden als een uitdaging? Lees dan...

  lees verder

 • Omgevingsmanager

  Als omgevingsmanager ben je de schakel tussen het project en de omgeving in de breedste zin van het woord. Je bent in een tender of uitvoeringsproject verantwoordelijk voor het gehele...

  lees verder

 • Omgevingsmanager

  Als omgevingsmanager bij onze opdrachtgever ben je de schakel tussen het project en de omgeving in de breedste zin van het woord.Je bent in een tender of uitvoeringsproject verantwoordelijk voor het...

  lees verder

Ik wist voor het gesprek met bouwhuysch vooral wat ik níet wilde. Ze hebben me geholpen bij het formuleren wat ik wel wilde, en daarbij een goede functie gevonden.

interview - Kjell Schippers - procesmanager Dura Vermeer

Lees interview

Wat is omgevingsmanagement?

Omgevingsmanagement is het in kaart brengen van de belangen van de diverse partijen bij een project. Als omgevingsmanager ga je dus aan de slag om de belangen in kaart te brengen, maar zorg je er ook voor dat de belangen worden nageleefd. Je zult soms creatieve oplossingen moeten vinden om alle partijen tevreden te houden. Als je aan de slag gaat binnen omgevingsmanagement is het van belang dat je goed kunt luisteren en kennis van zaken hebt.

Even sparren over vacatures omgevingsmanager civiele techniek?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam
The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user

Vacature omgevingsmanager water: is dat wat voor jou?

Als je een vacature omgevingsmanager waterschap vult, zul je merken dat jouw functie tijdens bepaalde projecten onmisbaar is. Je regelt en communiceert veel, maar krijgt hier ook erkenning voor terug. Naast het tevreden houden van de verschillende partijen en de bijdrage van je eigen kennis op het gebied van waterschap, zorg je er ook voor dat de vergunningen op tijd zijn aangevraagd. Als omgevingsmanager ben je er mede voor verantwoordelijk dat het project zo soepel mogelijk verloopt. Denk jij erover om één van deze vacatures in te vullen? Dan is het een goed begin als je over de volgende karaktereigenschappen heerst:

 • Je bent organisatorisch ingesteld
 • Je vindt het leuk om met mensen te werken
 • Je kunt goed luisteren

Beschik jij over deze karaktereigenschappen? Bekijk dan direct naar de beschikbare vacatures of er een vacature omgevingsmanager die bij jou past te vinden is. De functie omgevingsmanager kan je in diverse sectoren vervullen, waardoor er vrijwel altijd een passende functie beschikbaar is. 

Solliciteer nu op de omgevingsmanager vacature

Wil jij één van de omgevingsmanager vacatures gaan vervullen? Dan zul je je skills op het gebied van plannen en organiseren moeten willen toepassen. Twijfel je nog over welke specifieke functie het best bij jou past? Dat is meer dan logisch. Onze specialisten helpen je graag bij het zoeken naar een geschikte volgende stap in jouw loopbaan. Het is mogelijk om een gesprek in te plannen waar er wordt gekeken naar jouw wensen en welke vacature hier het best bij aansluit. Wacht niet langer en zet de volgende stap in jouw loopbaan!