Vacatures uitvoerder wegen bij bouwhuysch

Vacatures uitvoerder wegen

Juist nú is de tijd om jezelf af te vragen of je eigenlijk wel happy bent. Sinds 2010 startte Bouwhuysch met het idee dat werving en selectie in onze branche niet alleen beter kon, maar toch vooral ook beter moest. Een idee waarin mensen geen geldmachines zijn, maar juist de fundering van het project. Waarin er meer aandacht is voor carrière en persoonlijke ontwikkeling. Waarin we bouwen aan de toekomst van onze branche.

We gaan uitvoerig voor jou op zoek naar die vacature uitvoerder wegen die jou niet alleen een betere ingenieur maakt, maar je ook op je plek laat voelen. We stoppen pas met zoeken tot dat je jouw tribe hebt gevonden. Want een baan zonder plezier is simpelweg niet oké, vinden wij. Wil je ook thuiskomen in je functie? Tip: je vindt 'm hieronder bij de vacatures uitvoerder wegen.

Even sparren over vacatures uitvoerder wegen?

Kom iets nieuws te weten over de markt. Wij weten al van vacatures voordat ze online staan.

Bel mij terug

Voornaam

2 vacatures

  • Uitvoerder wegenbouw

    Als uitvoerder wegenbouw ben je samen met je team verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van toegewezen projecten binnen de vastgestelde planning en begroting. Je helpt mee om materieel en...

    lees verder

  • Uitvoerder wegen

    Jij bent als uitvoerder wegen verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van projecten in de wegenbouw in en rondom groot Amsterdam. Dit betekent veel RAW werken en soms een design en construct...

    lees verder

Regisseur van de bouwplaats

Als Uitvoerder Wegenbouw ben jij de regisseur van de bouwplaats: je brengt het ontwerp tot leven in de realisatiefase van het project. Jij weet te schakelen op de juiste momenten, en zo zorg jij ervoor dat projecten tijdig worden opgeleverd met de afgesproken kwaliteit. Naast het bouwen aan werken en projecten, bouw je ook aan klantrelaties, en zorgt ervoor dat het bouwproces goed verloopt in overeenstemming met de opdrachtgever en omgeving. Je hebt als Uitvoerder Wegenbouw een brede interesse, durft over je eigen kaders heen te kijken en krijg er energie van zelfstandig aan de slag te gaan. 

Even sparren over vacatures uitvoerder wegen?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam
Omdat wij op directieniveau praten, zijn wij op de hoogte van vacatures uitvoerder wegen voordat deze online staan. Welke vacatures zijn voor jou geschikt? Laat ons eens weten wat je zoekt wat betreft locatie, projecten en arbeidsvoorwaarden.

Kom sparren over onze vacatures uitvoerder wegen

Wel wat beters te doen dan eeuwig door vacatures uitvoerder wegen scrollen? Tuurlijk! Daarom zoekt bouwhuysch graag samen met jou naar die werkplek waar jij je fantastisch voelt. Dat werkt slim en efficiënt. Laat je CV achter en kom eens kennismaken met ons. 

The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user