Vacatures werkvoorbereider wegen

Vacatures werkvoorbereider wegen 

Ken je ons al? Bouwhuysch, aangenaam. Dat ingenieurs goed op hun plek zitten, daar staan wij (desnoods) ’s nachts voor op. We’re matchmakers. Met heel wat mooie vacatures in de beton- en waterbouw paraat. Onze club bestaat uit bouwprofessionals met een gezonde drive. Toppers die begrijpen dat daden meer zeggen dan woorden. Dat ben jij, toch?

Wanneer je op de juiste werkplek zit voel je dat gewoon, simpel. We kennen het. Daarom stoppen we niet tot jij tussen de vacatures werkvoorbereider wegen jouw aha!-erlebnis hebt gevoeld. Als werkvoorbereider wegen zorg jij ervoor dat het paard nooit achter de wagen wordt gespannen. Kortom: jij legt de fundering voor een succesvol, veilig en efficiënt bouwproject. Als starter wordt je uitgedaagd je kennen en kunnen op de proef te stellen. Met grote stappen groeit je verantwoordelijkheid en krijg je ruimte om door te groeien. Senior ingenieurs zien tussen onze vacatures werkvoorbereider wegen hun kans om samen met collega's de afdeling voorbereiding/projectcoördinatie naar een hoger niveau te tillen. Hierover mag je best de touwtjes in handen hebben. Jij kent jezelf immers het beste. Bekijk daarom eens de onderstaande vacatures werkvoorbereider wegen. Dan gaan we samen aan de slag.

Even sparren over vacatures werkvoorbereider wegen?

Kom iets nieuws te weten over de markt. Wij weten al van vacatures voordat ze online staan.

Bel mij terug

Voornaam

3 vacatures

 • Werkvoorbereider wegenbouw

  Als werkvoorbereider wegenbouw ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van binnenstedelijke wegenbouw projecten in regio Amsterdam. Je bent onderdeel van het projectteam en...

  lees verder

 • Junior werkvoorbereider wegen

  In deze rol als junior werkvoorbereider wegen ben je verantwoordelijk voor het opstellen van werkschema’s, een correctie-planning, en het voorbereiden van de inkoop. Daarnaast is meerwerkcalculatie...

  lees verder

 • Werkvoorbereider wegenbouw

  Als werkvoorbereider wegenbouw ben je onderdeel van het projectteam en zorg je voor de voorbereiding en voortgang van het project. Je maakt een correctie-planning, stelt werkschema's op en zorgt voor...

  lees verder

Starter werkvoorbereider wegen

Je begint als starter werkvoorbereider net als na het behalen van je rijbewijs eigenlijk weer vanaf het begin. Maar nu maak je grote stappen. Het begint met het doorpluizen van documentaties en tekeningen. Het is namelijk belangrijk dat je gaat leren en interpreteren hoe de contracten tussen opdrachtgever en -nemer zijn opgesteld en worden toegepast.

Zodra je dit goed doorhebt en weet wat er nodig is om een project te laten slagen, krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Hierbij kun je denken aan het maken van werkplannnen, zorgdragen voor veiligheid, maken van tijdsplanning en het controleren van de financiën. Om deze werkzaamheden goed uit te voeren is het belangrijk dat je goed kan communiceren en stevig in je schoenen staat. Reageer op een van onze startersfuncties van onze vacatures werkvoorbereider wegen en trotseer de volgende uitdaging van jouw carrière. 

Even sparren over vacatures werkvoorbereider wegen?

We maken graag een afspraak met je om samen te kijken naar de mogelijkheden. We kunnen je bellen voor een afspraak of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier.

Bel mij terug

Voornaam
The firstname of the user
Tussenvoegsel
The last name of the user
Email address of the user
Phone number of the user